Jump to content

Pescanik

Featured Replies

Izrazili "neslaganje" sa pojavom Ljiljane Bulatović i Koste Čavoškog na tv B92.

• Replies 2.7k
  • Views 268.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Jeste, krenuo je 2000. Znam da je Svetlana Lukić imala emisiju, isto na B92, Fantom slobode za vreme rata kada je otišla sa Radio Beograda. Imaš tu emisiju, i još neke (Jutopija npr) na sajt

uuuuuuuuuu

Za danas im je zakazan sastanak sa novom direktorkom o buducoj saradnji. Cece na taj sastanak idu sa zahtevom da se B92 izvini gledaocima zbog gostovanja LjB i KC.

Manja vs. Cece - kakav mismeč

Za danas im je zakazan sastanak sa novom direktorkom o buducoj saradnji. Cece na taj sastanak idu sa zahtevom da se B92 izvini gledaocima zbog gostovanja LjB i KC.
Namirisale da im ovi spremaju zahvaljivanje, pa hoce da odu u velikom stilu? <_< Salu na stranu, gostovanje Cavoskog i Bulatovicke je bruka ziva, ali ocekivati izvinjenje za emisiju koja je vec vise puta reprizirana? Da citiram jednog od Topalovica: "Od toga nema nista!"

ako uspeju da nadju mesto za emitovanje na nekoliko lokalnih (u NS imaju 021) + internet, i treba da odjebu b92. Ionako jedno sa drugim izgledaju ko govno i punc.

ako uspeju da nadju mesto za emitovanje na nekoliko lokalnih (u NS imaju 021) + internet, i treba da odjebu b92. Ionako jedno sa drugim izgledaju ko govno i punc.
+1
ali ocekivati izvinjenje za emisiju koja je vec vise puta reprizirana?
chuj vishe puta? svaku noc reprizirana, a i po danu ne zaostaje :ph34r:to je valjda neko fantastichno dostignuce, ta emisija, ko azerbejdzanski spomenik na studiju b :isuse:

Pre par dana slušah upravo na b92 radiju kako se Slobodna Evropa obilato poserava po uređivačkoj politici koja dovodi Čavoškog i Bulatovićku u emisiju. Da neće u SE da dobije nogu? Ili to niko živi osim mene i ne sluša? :(

Pre par dana slušah upravo na b92 radiju kako se Slobodna Evropa obilato poserava po uređivačkoj politici koja dovodi Čavoškog i Bulatovićku u emisiju. Da neće u SE da dobije nogu? Ili to niko živi osim mene i ne sluša? :(
mi slushamo.
Da neće u SE da dobije nogu? Ili to niko živi osim mene i ne sluša?
Nece. Mada treba naglasiti da Pescanik odlazi svojom voljom i niko im nije dao nogu. Jedino ako se ne smatra da su Ljilja i Kosta (osim sto su sami po sebi promasaj pa tako i na TV B92) dovedeni jedino da bi se B92 resio Pescanika.

Idioteque, javicu svima u SE da ih neko ipak slusa, da pripaze sta pricaju :D

Idioteque, javicu svima u SE da ih neko ipak slusa, da pripaze sta pricaju :D
To! Evo i Bubica su tu! I zamoli ih za što više Karabega :wub: ako ikako može!
Namirisale da im ovi spremaju zahvaljivanje, pa hoce da odu u velikom stilu? <_<
Ako im je to sve sto imaju onda jbga.....
To! Evo i Bubica su tu! I zamoli ih za što više Karabega :wub: ako ikako može!
U jebemti, slusanost im porasla za 100% :lol: