Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Izrazili "neslaganje" sa pojavom Ljiljane Bulatović i Koste Čavoškog na tv B92.

Posted

uuuuuuuuuu

Posted

Za danas im je zakazan sastanak sa novom direktorkom o buducoj saradnji. Cece na taj sastanak idu sa zahtevom da se B92 izvini gledaocima zbog gostovanja LjB i KC.

Posted

Manja vs. Cece - kakav mismeč

Posted
Za danas im je zakazan sastanak sa novom direktorkom o buducoj saradnji. Cece na taj sastanak idu sa zahtevom da se B92 izvini gledaocima zbog gostovanja LjB i KC.
Namirisale da im ovi spremaju zahvaljivanje, pa hoce da odu u velikom stilu? <_< Salu na stranu, gostovanje Cavoskog i Bulatovicke je bruka ziva, ali ocekivati izvinjenje za emisiju koja je vec vise puta reprizirana? Da citiram jednog od Topalovica: "Od toga nema nista!"
Posted

ako uspeju da nadju mesto za emitovanje na nekoliko lokalnih (u NS imaju 021) + internet, i treba da odjebu b92. Ionako jedno sa drugim izgledaju ko govno i punc.

Posted
ako uspeju da nadju mesto za emitovanje na nekoliko lokalnih (u NS imaju 021) + internet, i treba da odjebu b92. Ionako jedno sa drugim izgledaju ko govno i punc.
+1
Posted
ali ocekivati izvinjenje za emisiju koja je vec vise puta reprizirana?
chuj vishe puta? svaku noc reprizirana, a i po danu ne zaostaje :ph34r:to je valjda neko fantastichno dostignuce, ta emisija, ko azerbejdzanski spomenik na studiju b :isuse:
Posted

Pre par dana slušah upravo na b92 radiju kako se Slobodna Evropa obilato poserava po uređivačkoj politici koja dovodi Čavoškog i Bulatovićku u emisiju. Da neće u SE da dobije nogu? Ili to niko živi osim mene i ne sluša? :(

Posted
Pre par dana slušah upravo na b92 radiju kako se Slobodna Evropa obilato poserava po uređivačkoj politici koja dovodi Čavoškog i Bulatovićku u emisiju. Da neće u SE da dobije nogu? Ili to niko živi osim mene i ne sluša? :(
mi slushamo.
Posted
Da neće u SE da dobije nogu? Ili to niko živi osim mene i ne sluša?
Nece. Mada treba naglasiti da Pescanik odlazi svojom voljom i niko im nije dao nogu. Jedino ako se ne smatra da su Ljilja i Kosta (osim sto su sami po sebi promasaj pa tako i na TV B92) dovedeni jedino da bi se B92 resio Pescanika.
Posted

Idioteque, javicu svima u SE da ih neko ipak slusa, da pripaze sta pricaju :D

Posted
Idioteque, javicu svima u SE da ih neko ipak slusa, da pripaze sta pricaju :D
To! Evo i Bubica su tu! I zamoli ih za što više Karabega :wub: ako ikako može!
Posted
Namirisale da im ovi spremaju zahvaljivanje, pa hoce da odu u velikom stilu? <_<
Ako im je to sve sto imaju onda jbga.....
Posted
To! Evo i Bubica su tu! I zamoli ih za što više Karabega :wub: ako ikako može!
U jebemti, slusanost im porasla za 100% :lol: