Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

odavno je pescanik u ljubavi sa samim sobom. nesrecnoj.

Posted

pa lepo rekose i Pescanik i BSrb i ostali da oni nisu slepo padali u nesvest za Djindjicem. Cak su i rekli da se osecaju losejer mu nisu dovoljno verovale kad je postalo ocigledno da mu je zivot ugrozen...Jeboga, pa ja bi mu nasao milion mana ali ipak najvise mrzim njegove ubice i zelim da ih vidim skembane do kraja.Ponekad me (Eras) bas skenjas svojim stranackim izlivima. Kako ti se mozak ne pobuni protiv partijske discipline, nisi retos maikumu???

Posted

Nije trebalo biti mnogo pametan pa shvatiti da mu je zivot bio stvarno ugrozen I o cemu se tu radilo te da to sto pricaju nema veze s mozgom. Pun mi je te naknadne pameti. Tako ce opet svi biti naknadno pametni. Price o stranackoj disciplini me ne interesuju da sam hteo disciplinu bio bih jos u DSu.

Posted

+1 rekao bih, jedno je nepadanje u nesvest i razumna kritika, a sasvim drugo pričati istu/sličnu priču koju su u to doba drvili kuriri, identiteti, tijanić i ostala ekipa. sve i da su i cece bile potpuno autistične da ne vide šta se sprema, ja bih se zapitao jesam li baš u pravu ako mi se stavovi o đinđiću podudaraju sa stavovima db ekipe.

Posted (edited)

Danas se Vesna Rakic frljala sa pravom. Medju ostalim, rekla je da se sporazum sa okrivljenim ne moze sklopiti u slucajevima gde je predvidjena kazna zatvora veca od godinu dana, uzuzetno i tri godine. Ocigledno je pobrkala neke stvari ili neke institute. Evo vam copy paste iz Zakonika o kriv. postupku.SPORAZUM O PRIZNANJU KRIVICEČlan 282a(1) Kada se krivični postupak vodi za jedno krivično delo ili za krivična dela u sticaju za koja je propisana kazna zatvora do 12 godina, javni tužilac može predložiti okrivljenom i njegovom braniocu zaključenje sporazuma o priznanju krivice, odnosno okrivljeni i njegov branilac mogu javnom tužiocu predložiti zaključenje takvog sporazuma.Bilo je jos frljanja, ali ne da mi se obrazlagati. Sramota za profesora fakulteta, makar i privatnog.

Edited by Rick.James
  • 2 weeks later...
Posted

de je pescanik, kad ce sledeci, nedostaje mi.

Posted
de je pescanik, kad ce sledeci, nedostaje mi.
+1
Posted

Rekli su da su na pauzi do 13-og.

• 3 weeks later...
Posted

Za sutra je najavljen nastup Mekikara...

Posted
Za sutra je najavljen nastup Mekikara™...
:jerry:
Posted
UHAPŠEN RATKO MLADIĆU emisiji 27.05.2011. govore:Muharem Bazdulj, Srđa Popović, Miloš Ćirić, Vesna Rakić-Vodinelić, Stevan Filipović.
  • 2 weeks later...
Posted

Sutra u Peščaniku Biljana Srbljanović i Miša Vasić. :)

Posted

Po Milosu Vasicu sad ispade da su Karadzic i Mladic bili maciji kasalj sto se tice "opasnosti" po Srbiju, a da je Hadzic mnogo opasan jer "sve zna" i zato ga cuvaju...

Posted

Današnjom emisijom Peščanik je verovatno završio svoju saradnju sa B92.

Posted

propustih! sta su radili? :o