Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

odoh da slusam

Edited by morgana
Posted
to je bilo jace nego kad je staaari uki video da se navijaci spremaju da zapale hrvatsku zastavu, pa pohitao na forum da to spreci.
ukikar ;)
Posted (edited)
mislim, tačka
mekikarbiljana ima, onako, dosta cudan tok mislibas sam nesto izgubila kondiciju za slusanje histerika. starim :( Edited by morgana
Posted

ja bih banovo svakog ko u srbiji coeku zameri histeriju bez daljeg objasnjenja.

Posted

meni Biljana bila super bogami...Mekikar moze cak i da bude dobar kad mu sklone tablete za uznemirenje. Kad je samo kao istrazivac...

Posted

jeste, mekikar je, uprkos uzdihackom i prenemagackom stilu koji je zadrzao, ovog puta zvucao dosta pristojno

Posted (edited)

veceras putujem pa me zanima da li je ovo dobar materijal za uspavljivanje u autobusu? naravno, mislim na mekikara posto biki izaziva insomniju.

Edited by kojot
Posted

(ja sam ovdje samo u prolazu i ne znam da ti dam savjet, mekikar je bio malo ograniceniji temom nego ranije, dok sam pratila njegov razvojni put)najvise mi se svidjelo ovo sa lepom milicom tomic koja nosi masinku kroz grad i to niko ne primjecuje, iz cega, kaze biljana, nedvojbeno slijedi da je srbija otisla u picku amterinu

Posted (edited)

istrazivaci su kurac. ako to ocete taku gradjansku razonodu imate cirkus pdf politika, i harperove analize sa smajlijima, koje uvek konstatuju da je svet pogresan zbog onih sto su mali, debeli, celavi i nisu nikad nista jebali, kimove stilske vezibce i ostale cinike, a bogami tu je i utisak nedelje za taku zabavu, pescanik je drugo. mekikar ce biti najbolji kad pocne da napada zlikovce na ulici, po banderama i sudovima, da baca bombe il tako nesto.pescanik ne treba da bude americka teve serija! ali mora da promeni medij. da pocne da deluje tamo da se racuna i da se oslobode tih srednjoklasnih fantazama, u suprotnom preti da se pretvore u manje cinicni ppp.ovo je istina! angry.gif

Edited by fancy claps
Posted

jebiga, kriza serije u poznoj sezoni

Posted

nije da nije zanimljivo podsetiti se tog perioda, ali koja je tačno svrha tvog posta? jel to krenula neka ldp ofanziva protiv građanista nakon razlaza s vesnom?

Posted

Ma LDP i Peščanik već dugo nisu u ljubavi, a video je postavljen pre par dana.