Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

odlican je zasad. cecin uvod nikad interesantniji.

Posted

ok, svestan sam svoje prosecnosti. nek mi neko pojasni sta je bilja htela reci.

Posted

pa to, nije svako bombardovanje isto, mi smo sad protiv bombardovanja libije, ali ne zbog civilnih zrtava, nego zato sto smo slepi kod ociju i mislimo da je uvek isto. onda je nesto pricala o nekim aerodromima, ali to nisam shvatila.ali bih volela da postoji video pescanik.

Posted

da se razumemo, ona je protiv bombardovanja, ali smatra da gadafija, teroristu, treba skloniti s vlasti na bilo koji nacin.^_^

Posted

kako se zovemo mi koji smo za bombardovanje Srbije i Libije ali protiv bombardovanja kao takvog?

Posted

al prvo je rekla kako nema u istoriji intervencije koja se ispostavila kao opravdana, a onda je pitala sto ljudi imaju problem sa bombardovanjem :unsure:

Posted

ne shvatas, bre. intervencija nije opravdana nikad, jer je ona pacifista.ali i pacifisti imaju dusu, pa kad ih neko za srce ujede, onda moze bombardovanje.

Posted

bombardovanje srbije i čačka i libije je pogrešno jer okreće protiv evropskih integracija, ali ne samo evropske unije nego dobrosusedskih odnosa

Posted
ne secam se toga. meni najdraze kad se infiltrirao medju navijace za gej paradu. tako ni onaj sa bibisija sto ide medj najsurovije nije izvestavao.
to je bilo jace nego kad je staaari uki video da se navijaci spremaju da zapale hrvatsku zastavu, pa pohitao na forum da to spreci.
Posted

ma jel tolko dobra nova epizoda pescanika, da ne slusam dzabe?

Posted

If you liked Webmaster Milos, you'll LOOOOOVE Mekikar!From the people who brought you najostrija osuda svega and mrstenje feat. mrmljanje sebi u bradu now comes a new counter-tranquilizer...

Posted

mekikar je nako, al zato bikica biljira.