teacher Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kosmička pravda za žrtve bombardovanja, ali zato su ljudi u Srbiji govna jer nemaju svest šta je to "ljudska žrtva".P.S. "Zapišano" upotrebljeno 2x na radiju sa nacionalnom frekvencijom...
Weenie Pooh Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ako Kuzminovic laze, statistika ne laze <_< . Mada koga boli za zatvorenike, u pravu ste.Nije stvar u zatvorenicima, nego u tom što je Kuzminović šokiran svojom spoznajom da je moguće završiti u zatvoru, da ljudi kojima se to dešava nisu samo iz neke kaste nedodirljivih, nego ima i Nas Normalnih, evo jedan njegov prijatelj se iznervirao pa istukao taksistu na smrt, i zamislite, otišao u zatvor na pet godina. Nobody's safe!Najfascinantnija stvar u vezi sa tim dečkom su ti trenuci kad dođe u kontakt sa surovom realnošću, pa nam kroz etar objašnjava svoje zapanjuće. Ejj, mekike se jedu, ljudi! Svako može da nađe 500 EUR da otputuje negde za vikend, zar ne... Zar ne? <cvrčci>
Rick.James Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nije stvar u zatvorenicima, nego u tom što je Kuzminović šokiran svojom spoznajom da je moguće završiti u zatvoru, da ljudi kojima se to dešava nisu samo iz neke kaste nedodirljivih, nego ima i Nas Normalnih, evo jedan njegov prijatelj se iznervirao pa istukao taksistu na smrt, i zamislite, otišao u zatvor na pet godina. Nobody's safe!Najfascinantnija stvar u vezi sa tim dečkom su ti trenuci kad dođe u kontakt sa surovom realnošću, pa nam kroz etar objašnjava svoje zapanjuće. Ejj, mekike se jedu, ljudi! Svako može da nađe 500 EUR da otputuje negde za vikend, zar ne... Zar ne? <cvrčci>Ovo se zove Jutarnje nasmejavanje... :Hail:
Mp40 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nije stvar u zatvorenicima, nego u tom što je Kuzminović šokiran svojom spoznajom da je moguće završiti u zatvoru, da ljudi kojima se to dešava nisu samo iz neke kaste nedodirljivih, nego ima i Nas Normalnih, evo jedan njegov prijatelj se iznervirao pa istukao taksistu na smrt, i zamislite, otišao u zatvor na pet godina. Nobody's safe!Najfascinantnija stvar u vezi sa tim dečkom su ti trenuci kad dođe u kontakt sa surovom realnošću, pa nam kroz etar objašnjava svoje zapanjuće. Ejj, mekike se jedu, ljudi! Svako može da nađe 500 EUR da otputuje negde za vikend, zar ne... Zar ne? <cvrčci>Sokirani liberal je meni najdraza pojava. A najvise cenim onoga ko pri tome ostane nepokolebljiv i izdrzi u svojoj slobodnoj trzisnosti i salonskom ljuckopravisanju. Mekikar je bog!
luba Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mekikar ce do sudnjeg dana da rabi svoj jebeni izvestaj o stanju u zatvorima. ko da mu helsinski nije platio za to.sram me priznati, ali nisam mu prepoznala glas. mislila sam da decko vasa mutira.ali zato bici uvek prepoznajem. kakva moc jukstapozicije <_< .
Mil@n Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 kolko cu da se ubijem sto sam propustio +1 http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik/2010_2011/Pescanik-2011-04-01-09-30%20%28128%20kbps%29.mp3
Mp40 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mekikar ce do sudnjeg dana da rabi svoj jebeni izvestaj o stanju u zatvorima. ko da mu helsinski nije platio za to.nece! Imace on novi projekat uskoro. Dok nije patio od (zenskog) zatvora najvise je mahao time da je bio medju srbima u enklavama na Kosovu. Dinamican je McYkarr!!
ToniAdams Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik/2010_2011/Pescanik-2011-04-01-09-30%20%28128%20kbps%29.mp3hvalati o hvalati, crno bela ljubavi!!!
luba Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ne secam se toga. meni najdraze kad se infiltrirao medju navijace za gej paradu. tako ni onaj sa bibisija sto ide medj najsurovije nije izvestavao.
Кристофер Лумумбо Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ne secam se toga. meni najdraze kad se infiltrirao medju navijace za gej paradu. tako ni onaj sa bibisija sto ide medj najsurovije nije izvestavao.daaaaaa
Joshua Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sećam se i ja da je išao po enklavama, ali su detalji već zaboravljeni, jbga.a sa paradom je već druga priča - to je još uvek sveže- vaistinu roskempovština.
Mil@n Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hvalati o hvalati, crno bela ljubavi!!!Ja navijam za Zvezdu :(
Recommended Posts