Sludge Factory Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pa ne znam da l' ima b92 strim neki svoj, info kanal je bese imao. Moz' da se desi da pescanikovci emisiju okace na svoj youtube kanal. Nagadjam samo naravno.
Sludge Factory Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FJUY5qEfen4
Mp40 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 meni je emislija bila prilicno dobra. Retko kad se, van radijskog Pescanika, Enovina mogu cuti ovako jasne i direktne stvari.I, da, i ja iznova se rastuzim i skenjam kad se setim kako su ga ubili. Znam da to nije bas anarho od mene... Ali u takvim situacijama se setim koliko jako i kolikoprimarno mrzim nacionaliste. Pogotovo te zvalave, zadrigle, ruzne, mlohave, zle kao zlo itself. I onda mi svako ko je njima pokazao zube i rekao im da su ruzni i smdrdljivii posle platio zbog toga, bude super i drag lik. Ubili su prevodioca i priredjivaca Kropotkina, mamu im jebem.
najgori Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 i sta kaze lakirana bubasvaba? jel su i ovog puta svi krivi, a samo on ispravan?ne, to kaze mira karanovic (verovatno izgovarajuci tudji tekst). svi smo krivi, i za atentat, i za sve ratove jer se nismo dovoljno zalagali za mir, pa ti vidi.
Rick.James Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Sta je Brbljana pricala danas u Pjescaniku? Ne da mi se slusati, mozda neko da me motivise?
Weenie Pooh Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Doživeo epifaniju, shvatio da svakom može da se desi da završi u zatvoru... "Ti ljudi kojima se to desi, koji pogreše - oni su isti kao Mi, to su naši sugrađani"
teacher Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Doživeo epifaniju, shvatio da svakom može da se desi da završi u zatvoru... "Ti ljudi kojima se to desi, koji pogreše - oni su isti kao Mi, to su naši sugrađani" Kralj! Umoran je od svega, sve ga previše pogađa, ide po ženskim zatvorima i tuguje nad statusom osuđenica, koje ne mogu da oblače svoju odeću, već uniformu...
John Coltrane Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ako Kuzminovic laze, statistika ne laze <_< . Mada koga boli za zatvorenike, u pravu ste.
teacher Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ako Kuzminovic laze, statistika ne laze <_< . Mada koga boli za zatvorenike, u pravu ste.Pa realno, sjajno je analizirao stanje u ženskom zatvoru, sa naglaskom na najveći problem, a to su uniforme...
kgmr Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ko kasno rani, pola srece grabi. opet sam Ga propustila, ali je prvi glas zivog bica koji samo cula jutros - mekikar
teacher Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Biki je morala da nadleće nad Beogradom zbog jebenog Putina... :( I posle 10s o Putinu, odmah na Libiju...
Recommended Posts