slepa živana Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja slušala pre dve nedelje, sve mučno i kako dolikuje, miloš vasić govorio i zaključio da čoveku ostaje jedino da se zatvori u kuću i da čita knjige. kratka pauza. ali ne vredi, jebu ga sve lošiji prevodi
garcia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 pa dobro, onaj ejdus nije bio muČan, majq mu.čini mi se da je dao dobar presek dešavanja u Iđiptu uz konstataciju da je "to nešto dobro/lepo što se dešava uprkos žrtvama".
slepa živana Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 pa dobro, onaj ejdus nije bio muČan, majq mu.čini mi se da je dao dobar presek dešavanja u Iđiptu uz konstataciju da je "to nešto dobro/lepo što se dešava uprkos žrtvama".nije nije... ovaj poslednji je bio mladalački buntovan. a ovaj s vasićem je bio pre dve nedelje...
yolo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a jel postoji sansa da cece krenu da rade neku drugaciju emisiju? evo sada cu da iznesem predlog: da se vise raznorazni smaraci ne pozivaju, nego da svakog petka decak vasa, mekikar i webmaster milos sednu za sto i razgovaraju. to bi bilo vrh.citas im misli, ta trojka od nedelje vodi coca cola world chart show!
teacher Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wtf? Upravo su afirmativno pustili deo sa neke tribine u kojoj neka Muslimanka iz Sandžaka poziva da sve žene stave hidžab...Nešto sam propustio?
najgori Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ton u glasu zbog cega je znacenje suprotno bukvalnom.
teacher Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ton u glasu zbog cega je znacenje suprotno bukvalnom.uf, kasno sam se uključio, ali ironija je bila zaista prefinjena...
Кристофер Лумумбо Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 teacher je udebljivo najveci fan cece i cece. :D
Idioteque Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 04. marta: nema emisije11. marta: gost Beba Popović12. marta: tv emisija Atentat - naša privatna stvar
Recommended Posts