Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Pricala je sata pola, rekla nista nije...

Posted

ja slušala pre dve nedelje, sve mučno i kako dolikuje, miloš vasić govorio i zaključio da čoveku ostaje jedino da se zatvori u kuću i da čita knjige. kratka pauza. ali ne vredi, jebu ga sve lošiji prevodi :lol:

Posted

pa dobro, onaj ejdus nije bio muČan, majq mu.čini mi se da je dao dobar presek dešavanja u Iđiptu uz konstataciju da je "to nešto dobro/lepo što se dešava uprkos žrtvama".

Posted
pa dobro, onaj ejdus nije bio muČan, majq mu.čini mi se da je dao dobar presek dešavanja u Iđiptu uz konstataciju da je "to nešto dobro/lepo što se dešava uprkos žrtvama".
nije nije... ovaj poslednji je bio mladalački buntovan. a ovaj s vasićem je bio pre dve nedelje...
Posted
a jel postoji sansa da cece krenu da rade neku drugaciju emisiju? evo sada cu da iznesem predlog: da se vise raznorazni smaraci ne pozivaju, nego da svakog petka decak vasa, mekikar i webmaster milos sednu za sto i razgovaraju. to bi bilo vrh.
citas im misli, ta trojka od nedelje vodi coca cola world chart show!
  • 2 weeks later...
Posted

Wtf? Upravo su afirmativno pustili deo sa neke tribine u kojoj neka Muslimanka iz Sandžaka poziva da sve žene stave hidžab...Nešto sam propustio?

Posted

ton u glasu zbog cega je znacenje suprotno bukvalnom.

Posted
ton u glasu zbog cega je znacenje suprotno bukvalnom.
uf, kasno sam se uključio, ali ironija je bila zaista prefinjena...
Posted

teacher je udebljivo najveci fan cece i cece. :D

Posted
04. marta: nema emisije11. marta: gost Beba Popović12. marta: tv emisija Atentat - naša privatna stvar