Jump to content

Pescanik

Featured Replies

Pricala je sata pola, rekla nista nije...

• Replies 2.7k
  • Views 268.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Jeste, krenuo je 2000. Znam da je Svetlana Lukić imala emisiju, isto na B92, Fantom slobode za vreme rata kada je otišla sa Radio Beograda. Imaš tu emisiju, i još neke (Jutopija npr) na sajt

bar su pušćali Džonija Keša musicsmiley004g2.gif

ja slušala pre dve nedelje, sve mučno i kako dolikuje, miloš vasić govorio i zaključio da čoveku ostaje jedino da se zatvori u kuću i da čita knjige. kratka pauza. ali ne vredi, jebu ga sve lošiji prevodi :lol:

pa dobro, onaj ejdus nije bio muČan, majq mu.čini mi se da je dao dobar presek dešavanja u Iđiptu uz konstataciju da je "to nešto dobro/lepo što se dešava uprkos žrtvama".

pa dobro, onaj ejdus nije bio muČan, majq mu.čini mi se da je dao dobar presek dešavanja u Iđiptu uz konstataciju da je "to nešto dobro/lepo što se dešava uprkos žrtvama".
nije nije... ovaj poslednji je bio mladalački buntovan. a ovaj s vasićem je bio pre dve nedelje...

a da... pomešao sam, sorry :blush:

a jel postoji sansa da cece krenu da rade neku drugaciju emisiju? evo sada cu da iznesem predlog: da se vise raznorazni smaraci ne pozivaju, nego da svakog petka decak vasa, mekikar i webmaster milos sednu za sto i razgovaraju. to bi bilo vrh.
citas im misli, ta trojka od nedelje vodi coca cola world chart show!
  • 2 weeks later...

Wtf? Upravo su afirmativno pustili deo sa neke tribine u kojoj neka Muslimanka iz Sandžaka poziva da sve žene stave hidžab...Nešto sam propustio?

ton u glasu zbog cega je znacenje suprotno bukvalnom.

ton u glasu zbog cega je znacenje suprotno bukvalnom.
uf, kasno sam se uključio, ali ironija je bila zaista prefinjena...

teacher je udebljivo najveci fan cece i cece. :D

on to i ne sluša, samo reaguje :lol:

Jel nam Uča dobro jutros?! :unsure:

04. marta: nema emisije11. marta: gost Beba Popović12. marta: tv emisija Atentat - naša privatna stvar

Beba :Hail:Jedva čekam!