Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

emisija je preminula posle duge i teske bolesti. cak ni sludge vise ne ostavlja linkove za download.

Posted
emisija je preminula posle duge i teske bolesti. cak ni sludge vise ne ostavlja linkove za download.
dobro, emisija jeste (objektivno) na aparatima (u svakom smislu), al to nije razlog da nas prepadash! ^_^
Posted
dobro, emisija jeste (objektivno) na aparatima (u svakom smislu), al to nije razlog da nas prepadash! ^_^
izvinjavam se, kasno sam shvatio da moze lose da se protumaci. :D
Posted

Pazi kad sam prvo pogledao teleteks, reko zveknuli Cece! :isuse:

Posted

nema veze, placam najvecu citulju!a jel postoji sansa da cece krenu da rade neku drugaciju emisiju? evo sada cu da iznesem predlog: da se vise raznorazni smaraci ne pozivaju, nego da svakog petka decak vasa, mekikar i webmaster milos sednu za sto i razgovaraju. to bi bilo vrh.

• 2 weeks later...
Posted

Srdja Popovic radi "reanimaciju".

• 2 months later...
Posted

Ovde se ne dogadja nista vec 3 meseca...Sutra nastupa Brbljanovicka... :D

Posted
Ovde se ne dogadja nista vec 3 meseca...Sutra nastupa Brbljanovicka... :D
Znao sam da postoji razlog zbog čega živim...
Posted

Biki!Ne znam o čemu priča ali je besna!

Posted
Biki!Ne znam o čemu priča ali je besna!
ufuf, ljubomora opet. smiluj se malko, opisi boju glasa, daj nesto
Posted
ufuf, ljubomora opet. smiluj se malko, opisi boju glasa, daj nesto
teme: upitnik EU, Srbija i upitnik EU, hrvatska pozorišna grupa u Beogradu i zašto je to strašno i nemoguće u Srbiji, Srbi su govna, St. Sava, Zukorlić, Tomica Milosavljević, Haiti, Egipat, Srbi i Egipat, izbori, kolera, političke partije, nemogućnost da radiš projekat u Beogradu, problemi u društvu i različiti aspekti...trajanje: 10 minuta and counting.nivo histerije: manji od uobičajenog
Posted
kako to? i sta sad? :mellow:
To je bila poenta. Nema katarze, a mi smo morali da iskoristimo katarzu da se vozdignemo...Avaj, kako je nema, nema ni vozdizavanja... :(