Jump to content

Pescanik

Featured Replies

emisija je preminula posle duge i teske bolesti. cak ni sludge vise ne ostavlja linkove za download.

• Replies 2.7k
  • Views 268.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Jeste, krenuo je 2000. Znam da je Svetlana Lukić imala emisiju, isto na B92, Fantom slobode za vreme rata kada je otišla sa Radio Beograda. Imaš tu emisiju, i još neke (Jutopija npr) na sajt

emisija je preminula posle duge i teske bolesti. cak ni sludge vise ne ostavlja linkove za download.
dobro, emisija jeste (objektivno) na aparatima (u svakom smislu), al to nije razlog da nas prepadash! ^_^
dobro, emisija jeste (objektivno) na aparatima (u svakom smislu), al to nije razlog da nas prepadash! ^_^
izvinjavam se, kasno sam shvatio da moze lose da se protumaci. :D

Pazi kad sam prvo pogledao teleteks, reko zveknuli Cece! :isuse:

Ovo je gore, ovo je mala smrt.

nema veze, placam najvecu citulju!a jel postoji sansa da cece krenu da rade neku drugaciju emisiju? evo sada cu da iznesem predlog: da se vise raznorazni smaraci ne pozivaju, nego da svakog petka decak vasa, mekikar i webmaster milos sednu za sto i razgovaraju. to bi bilo vrh.

• 2 weeks later...

Srdja Popovic radi "reanimaciju".

• 2 months later...

Ovde se ne dogadja nista vec 3 meseca...Sutra nastupa Brbljanovicka... :D

Ovde se ne dogadja nista vec 3 meseca...Sutra nastupa Brbljanovicka... :D
Znao sam da postoji razlog zbog čega živim...

Biki!Ne znam o čemu priča ali je besna!

Biki!Ne znam o čemu priča ali je besna!
ufuf, ljubomora opet. smiluj se malko, opisi boju glasa, daj nesto
ufuf, ljubomora opet. smiluj se malko, opisi boju glasa, daj nesto
teme: upitnik EU, Srbija i upitnik EU, hrvatska pozorišna grupa u Beogradu i zašto je to strašno i nemoguće u Srbiji, Srbi su govna, St. Sava, Zukorlić, Tomica Milosavljević, Haiti, Egipat, Srbi i Egipat, izbori, kolera, političke partije, nemogućnost da radiš projekat u Beogradu, problemi u društvu i različiti aspekti...trajanje: 10 minuta and counting.nivo histerije: manji od uobičajenog

Nema katarze! :(

kako to? i sta sad? :mellow:

kako to? i sta sad? :mellow:
To je bila poenta. Nema katarze, a mi smo morali da iskoristimo katarzu da se vozdignemo...Avaj, kako je nema, nema ni vozdizavanja... :(