Mp40 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 (edited) Mada, sad su to pravi uslovi da se pokaze ko je Suocen a ko nije!Ja verujem da ce Mekikar moci da se uznemiri i za tih pola sata, uzivo pretpostavljam. Nece vise biti dopinga, pilula za uznemirenje, rezova, montaze. Nego lepo, bato: Da vidimo mi uzivo koliko te pogadja usporavanje reformi? Da vidimo kako mladi dozivljavaju Evropu iz koje su nedavno stigli sa putovanja - ali uzivo da cujemo!A Decak Vasa lajv!!! Za to vredi ziveti! Edited September 30, 2010 by Mp40
gospa buba Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 (edited) ne se smaram sa pola sata, kako stvari stoje. to me privlachi ko kaziprst ukom gostuje jedan od onih alternativnijeh muftija, kojigod <_<ne mogu ja da se suochim na pola kafe ^_^ Edited September 30, 2010 by thermal bug
Miralem Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 10 евра за муштулук - непрежаљене недељне дозе несреће, фрустрације и јадиковки и даље остају на репертоару.za ovo dobijes negde 3 evra.
Hella Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Нека, ја сам задовољан што је мање проблема у држави, па тако и мање ларме у "Пешчанику".
hattori Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mda, a mozda im je, jednostavno, pola ekipe u zizek-hicens fazi.
teacher Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Kakav lament u uvodniku... Nema više staaarih revolucionara, nema više nikoga da umre za demokratiju. Prodasmo se za benzin i vize. Inače, špica i uvod traju 10 minuta. Kao ranije.
kgmr Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 jebote, to svi tvrde, ali niko nikad nije video dečka
luba Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 (edited) ne verujes toniju, ne verujes meni.stvarno te pokvarilo to formalno obrazovanje. Edited October 3, 2010 by luba
ToniAdams Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 km, ako si za raska, slobodno reci.ja znam ko je moj favorit i ne stidim se toga...
kgmr Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nisam za raska, ja sam za onog koji se bolje suoči sa devedesetima. ali da podržavam nove i mlade snage, podržavam, i u tom smislu jesam na rastkovoj strani.
Recommended Posts