Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

Mada, sad su to pravi uslovi da se pokaze ko je Suocen a ko nije!Ja verujem da ce Mekikar moci da se uznemiri i za tih pola sata, uzivo pretpostavljam. Nece vise biti dopinga, pilula za uznemirenje, rezova, montaze. Nego lepo, bato: Da vidimo mi uzivo koliko te pogadja usporavanje reformi? Da vidimo kako mladi dozivljavaju Evropu iz koje su nedavno stigli sa putovanja - ali uzivo da cujemo!A Decak Vasa lajv!!! Za to vredi ziveti!

Edited by Mp40
Posted (edited)

ne se smaram sa pola sata, kako stvari stoje. to me privlachi ko kaziprst ukom gostuje jedan od onih alternativnijeh muftija, kojigod <_<ne mogu ja da se suochim na pola kafe ^_^

Edited by thermal bug
Posted
10 евра за муштулук - непрежаљене недељне дозе несреће, фрустрације и јадиковки и даље остају на репертоару.
za ovo dobijes negde 3 evra.
Posted

Нека, ја сам задовољан што је мање проблема у држави, па тако и мање ларме у "Пешчанику".

Posted

mda, a mozda im je, jednostavno, pola ekipe u zizek-hicens fazi.

Posted

Nova špica. Kraća i onako, lošija.

Posted

Kakav lament u uvodniku... Nema više staaarih revolucionara, nema više nikoga da umre za demokratiju. Prodasmo se za benzin i vize. Inače, špica i uvod traju 10 minuta. Kao ranije.

Posted

jebote, to svi tvrde, ali niko nikad nije video dečka

Posted (edited)

ne verujes toniju, ne verujes meni.stvarno te pokvarilo to formalno obrazovanje.

Edited by luba
Posted

km, ako si za raska, slobodno reci.ja znam ko je moj favorit i ne stidim se toga...

Posted

nisam za raska, ja sam za onog koji se bolje suoči sa devedesetima. ali da podržavam nove i mlade snage, podržavam, i u tom smislu jesam na rastkovoj strani.