Idioteque Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nije baš linearan odnos između slušanosti i zainteresovanosti klijenata za reklamiranje. Neko je na poslednjoj tribini u JDPu pomenuo cifru od 400 000 slušalaca, koja je po meni prilično preterana, ali broj slušalaca bi svakako bio interesantan za zainteresovane forme da je tematika drugačija. Jednostavno, teme koje se obrađuju, atmosfera same emisije, emocija koju izaziva kod slušalaca... su poprilično "nezgodne" za nekakav "klasičan" marketing. Da banalizujem - nije baš pametno reklamirati kremu za sunčanje u Peščaniku, koliko god slušan bio. Ima tu sigurno i opstrukcije velikih agencija, ali i da je nema uopšte, nije to emisija u kojoj se firme rado oglašavaju.Glede primedbe da se govornici u Peščaniku mogu čuti i drugde, mene živo zanima gde je to moguće čuti Mirka Đorđevića, Dubravku Stojanović, Srđu Popovića, Vojina Dimitrijevića, Latinku Perović..? A nije baš da nemaju šta pametno da kažu.
Frank Pembleton Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Eno Vojin Dimitrijević sa sarapom pričao do beskonačnosti na STB pre neko veče...
harper lee Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nije baš linearan odnos između slušanosti i zainteresovanosti klijenata za reklamiranje. Neko je na poslednjoj tribini u JDPu pomenuo cifru od 400 000 slušalaca, koja je po meni prilično preterana, ali broj slušalaca bi svakako bio interesantan za zainteresovane forme da je tematika drugačija. Jednostavno, teme koje se obrađuju, atmosfera same emisije, emocija koju izaziva kod slušalaca... su poprilično "nezgodne" za nekakav "klasičan" marketing. Da banalizujem - nije baš pametno reklamirati kremu za sunčanje u Peščaniku, koliko god slušan bio. Ima tu sigurno i opstrukcije velikih agencija, ali i da je nema uopšte, nije to emisija u kojoj se firme rado oglašavaju.Glede primedbe da se govornici u Peščaniku mogu čuti i drugde, mene živo zanima gde je to moguće čuti Mirka Đorđevića, Dubravku Stojanović, Srđu Popovića, Vojina Dimitrijevića, Latinku Perović..? A nije baš da nemaju šta pametno da kažu.I to sto kazes. Prenos sahrane na repeat i repeat i repeat i repeat nije mesto na kojem povremeno treba da zazveci "ves masina zivi duze uz Calgon". :D Sto se ovog sto te zivo zanima tice, sve nabrojane sam gledao na B92 vise puta i citao brojne njihove autorske tekstove po raznim novinama. Nije bas da je iole informisanom coveku neka teska muka da se upozna sa njihovim stavovima. Druga je stvar sto ogromnu vecinu ljudi njihova prica uopste ne zanima, ne zato sto imaju takve stavove kakve imaju vec prosto zato sto vecina ljudi uopste ne razmislja o politickim, ideoloskim i inim "bespucima u koje se Srbija zaputila". Kao i uglavnom svuda na svetu vecinu ljudi zanimaju mnogo prozaicnije stvari.
April Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Glede primedbe da se govornici u Peščaniku mogu čuti i drugde, mene živo zanima gde je to moguće čuti Mirka Đorđevića, Dubravku Stojanović, Srđu Popovića, Vojina Dimitrijevića, Latinku Perović..? A nije baš da nemaju šta pametno da kažu.Hm...duga prica koju nije moguce poceti bez otvaranja price o pogubljenosti srpske gradjanske levice u ovom prostoru. Nekad sam bio deo te price, pa je nerado otvaram - svaki put slusam iste argumente. Aktuelni levicari s pravom kukaju na nerazumevanje i senzacionalizam; razocarani levicari prave neprijatne paralele sa uspesnim socijaldemokratskim organizacijama u okruzenju: Slovenija, Hrvatska, Madjarska, Makedonija... Kako god, crveno ovde nije boja ljubavi.
Hella Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Meкикар на Егзиту! Peščanik na EXIT festivalunedelja, 11.07. u 19.00, Agora stageGosti: Nadežda Milenković, Marko Karadžić, Ivan Kuzminović
Miralem Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 i, jel neko ispratio nastup strucnjaka za mekike? kakav je bio?ps. jebote, ladno znam zasto su njega poslali na exit. on je mlad. a na exit dolaze mladi, te su oni ciljna grupa.
darling Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ne mogu da se setim gde se diskutovalo o teofilovim stavovima o internetu.evo ko da su njega slusali http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/07/14/0599006.html
pacey defender Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ne mogu da se setim gde se diskutovalo o teofilovim stavovima o internetu.evo ko da su njega slusali http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/07/14/0599006.html Luka je pre mesec dana na nekom topiku na Društvu objasnila kako ovo nadziranje dovodi do normalizacije ponašanja i netalasanja, sa osvrtom na Foucaulta i Benthama. Nadam se da će i Pančić malko porazmisliti u kakav ćorsokak ovakva rešenja vode.
Roger Sanchez Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Napalo Teofila u busu u Zemunu, javlja RTS. Metalne šipke..
Linda Lee Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199940/Novinar-Teofil-Pancic-pretucen-metalnom-sipkom-u-autobusu
SNARC Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Moj brat mu pre par meseci prisao u busu koji je isao iz NS-a da pohvali rad i upozna se sa njim..Ovo je valjda cisto da ne pomisli da Kosovo nije neotudjivi deo Srbije i da je politika naseg mudrog ministra,sundjer Boba,izblajvala kolbas..Govna.
Roger Sanchez Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Teofil Pančić u izjavi za B92:Ušli su za mnom u autobus i istog trenutka su počeli, jedan s leve strane, druge s desne, da me vuku, razvlače, tuku i udaraju. Nisam bio svestan čime, udarci po glavi uglavnom, ali su bili jaki udarci i posle se ispostavilo da je u pitanju neka metalna šipka. Mislim da su pokušavali da obore na zemlju, kada to nisu uspeli, oni su se jednostavno trkom udaljili ka centru Zemuna.Mogu samo da nagađam šta mogu biti razlog i motiv pošto se ne bavim nikakvim mutnim radnjama u životu, niti bilo kome išta dugujem, niti imam bilo kakve kontakte s podzemljem ili bilo čime drugim - razlozi mogu biti isključivo u mom javnom poslu i javnom angažmanu. Ne vidim apsolutno nikakve druge moguće razloge.
Roger Sanchez Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) .... Edited July 25, 2010 by Roger Sanchez
Recommended Posts