Sludge Factory Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 (edited) Promocija u BeograduPonedeljak, 28.06.10. u 19.00, Jugoslovensko dramsko pozorište. Učesnici: Mirjana Karanović, Dubravka Stojanović, Mirko Đorđević, Svetlana Slapšak, Srđa Popović, Žarko Korać, Vesna Pešić, Laslo Vegel, Dejan Ilić, Ljubomir Živkov sa muzičarima... Ulaznica više nema, snimak promocije 02.07.10. u terminu Peščanika.:D Edited June 27, 2010 by Sludge Factory
darling Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 (edited) ima neko dve ulaznice viska? da mi pokloni ili proda? Edited June 28, 2010 by darling
Aion Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Rasipanje para sponzora i čitalaca je ćinjenica da Peščanik, e-novine i još neke interesne grupe Druge Srbije imaju zasebne sajtove. Umesto da se ljudstvo i sredstva ujedine na jednom zajedničkom portalu, gde će biti i članaka Lukovića, Feralovaca, Torova i Pančića, i emisije Peščanika, i Koraksove karikature, i Somborčevi stripovi ... Portal bi bio obiman i zanimljiv, imao bi svoj nekomercijalni (dostupan svima), ali i komercijalni deo (koji bi se plaćao) sa video-izdanjima Peščanika, Brankičinim novim insajderima, Baljkovim specijalnim dokumentarnim prilozima, e-verzijama aktuelnih knjiga Druge Srbije, koji bi mogli da se skinu samo sa ovog portala ... Prvo, ne znam sta Brankica radi u celoj prici. Na stranu sto ne bih rekao da se ideoloski uklapa u celu pricu, vec zasto bi iz B92 prelazila da radi u neki ovakav portal? Ako mislis da bi B92 trbalo da (besplatno) ustupa emisije svoje produkcije drugoj komercijalnoj kuci, onda ti definitivno nije jasno kako funkcionise trzisna ekonomija.Drugo, ovakav komercijalni portal zahteva jako visok nivo profesionalizma, nisam siguran da bi vecina ovih koje si pobrojao na to bila spremna.
mioba Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 (edited) ima neko dve ulaznice viska? da mi pokloni ili proda?imam ja, za dž, al samo jednu (još pola sata) Edited June 28, 2010 by mioba
John Coltrane Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://www.pescanik.net/content/view/5256/171/
Mp40 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ako je ovo desno Milos Da Webmazta onda ovu sliku tetoviram na ledja! Levo je Mekikar, za one koji ne znau.A jer™ bio Decak Vasa i jel ima fotka? Ocu triling asova!!!
Joshua Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ako je ovo desno Milos Da Webmazta onda ovu sliku tetoviram na ledja! Levo je Mekikar, za one koji ne znau.A jer™ bio Decak Vasa i jel ima fotka? Ocu triling assova!!!nisam imala pojma kako izgledaju. u znak zahvalnosti- ispravljam pravopisnu gresku.
MayDay Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 a jel ima nesto da ti znas iz glave ili ces ceo dan da nas propitujes?nije ti ovaj forum 'sta znam o moru i pomorstvu?'!!!
ToniAdams Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 gde ima taj forum 'sta znam o moru i pomorstvu?'?
MayDay Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 najjace mi kako se rimuje 'sta znam o nauci', 'sta znam o moru i pomorstvu', pa 'velika otkrica i pronalasci'. nisam pijana...
ToniAdams Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 sine, na cemu si onda? da prilegnes, podignes noge malo?
Idioteque Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 zasto tacno mekikara zovu mekikar?Ja obojicu ovih gore zovem mekikari. Osim u izgledu potpuno su identični.Sinoć su smorili za medalju i zaista ne znam koji je to njihov kvalitet koji ih peporučuje za goste Peščanika.A saznao sam i ko je dečak Vasa, al neću da vam kažem. :P
teacher Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja obojicu ovih gore zovem mekikari. Osim u izgledu potpuno su identični.Sinoć su smorili za medalju i zaista ne znam koji je to njihov kvalitet koji ih peporučuje za goste Peščanika.A saznao sam i ko je dečak Vasa, al neću da vam kažem. :PAu, govori, đavoli ti govorili...
Recommended Posts