radisa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jesu li ti sto su objasnili™ kompletni retardi, ili samo mnogo bezobrazni?Kompletni retardi...
Sludge Factory Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2010-03-26-09-30.mp326.03.2010. Miroslav ProkopijevićVesna Rakić-VodinelićLjubomir ŽivkovPetar Luković
slepa živana Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kroz san sam čula peru, govorio je nešto jebana ovo jebana ono... bilo mi je smešno i u snu :Dkakav je bio peščanik?
teacher Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kroz san sam čula peru, govorio je nešto jebana ovo jebana ono... bilo mi je smešno i u snu :Dkakav je bio peščanik?Bio je dečak Vasa na kraju, pevao Tamo daleko, eto kakav je peščanik bio...Gospode, kako si mogla da spavaš na Peri Lukoviću, to je isto kao da si zaspala na liturgiji...
slepa živana Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bio je dečak Vasa na kraju, pevao Tamo daleko, eto kakav je peščanik bio...Gospode, kako si mogla da spavaš na Peri Lukoviću, to je isto kao da si zaspala na liturgiji...ma taman posla da sam zaspala! ja sam uveliko spavala, ali me je pero probudio na kratko.
Roger Sanchez Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Vreme opet ne pravi moralnu kvalitativnu razliku između Prve i Druge Srbije.
garcia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 u uvodniku spomenuše pobedu Partizana nad Makabijem u nekakvom kontekstu odmazde nad Jevrejima.nisam razumeo, znači, normalan sam.
Ted Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 u uvodniku spomenuše pobedu Partizana nad Makabijem u nekakvom kontekstu odmazde nad Jevrejima.nisam razumeo, znači, normalan sam."Sinoć smo pobedili Makabi i ušli u završnicu košarkaškog prvenstva Evrope, usput smo se Jevrejima osvetili zbog ubistva Isusa, a danas ćemo usvojiti drugu deklaraciju kojom ćemo osuditi zločine nad Srbima i tako malo bolje podneti onu koju smo doneli o Srebrenici" :isuse: :isuse:Teški bolesnici.Terminalna faza peščanika. Ako to iko normalan i shvata ozbiljno.
Hella Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 У истом уводнику је цитирала изјаве Ширака и Јустинова koje сам до сада виђао само на сајтовима развојно ометених верника старог РТС. Додуше, сећам се да смо једаред на ФБ92 покушали да нађемо неки траг о аутентичности истих, али смо чабрирали. Za vreme rata u Bosni, za vreme opsade Sarajeva, Žak Širak je na sastanku šefova vlada EU rekao: „Srbi su narod bez zakona i vere, to je narod razbojnika i terorista“, a Piter Justinov, glumac i ambasador UNESKO-a je napisao: „Srbi su dvodimenzionalni narod sa žudnjom za prostorom i ideologijom tako bazičnom da se može razumeti bez napora. Životinje svoje resurse koriste mnogo pametnije od ovih naopakih stvorenja koji su ljudskoj rasi pripali sa velikim zakašnjenjem“
Otto Katz Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 У истом уводнику је цитирала изјаве Ширака и Јустинова koje сам до сада виђао само на сајтовима развојно ометених верника старог РТС. Додуше, сећам се да смо једаред на ФБ92 покушали да нађемо неки траг о аутентичности истих, али смо чабрирали.Ustinov je poznavalac.http://www.youtube.com/watch?v=SDi4nH9mpZI&feature=PlayList&p=DF9DA32A17FFD313&playnext_from=PL&playnext=1&index=75
Аврам Гојић Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 "Sinoć smo pobedili Makabi i ušli u završnicu košarkaškog prvenstva Evrope, usput smo se Jevrejima osvetili zbog ubistva Isusa, a danas ćemo usvojiti drugu deklaraciju kojom ćemo osuditi zločine nad Srbima i tako malo bolje podneti onu koju smo doneli o Srebrenici" :isuse: :isuse:Teški bolesnici.Terminalna faza peščanika. Ako to iko normalan i shvata ozbiljno.pa nije moglo proci bez antisemitizma, ne? <_<kad vec nema na tribinama, daj makar mi da pomenemo ono sto ni Alkatrazu nije palo na pamet.kakvi retardi jebote.
kgmr Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ziva istina je to sto prica ceca.utoračku utakmicu gledala sam na proslavi sedera (pesah) u jevrejskoj kuci sa 36 jevreja, i ja kao šiksa. kad smo ih ponizili, oni su jednoglasno rekli: 'banjica, sajmište, pionir':crni emotikon:bilo zabavno, jer jedan od domacina kad god ga gosti iz izraela pitaju koji je rez, on skine kipa i kaze '10 razlike' :Dno, da ne nasedamo, ceca se ocigledno zajebava u uvodnicima, to je nepatvoreni koncept. imamo takvih nikova na forumu koliko hocemo.
Sludge Factory Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 http://www3.b92.net/mp3/Pescanik-2010-04-02-09-30.mp3
teacher Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ko je ovaj kralj Dejan Ilić? Mekikar 2.0, fantastičan rent i još bolje nerazumevanje života kao takvog. Zreo za mentalne institucije zatvorenog tipa.
teacher Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Teme, koje je ovaj ludak prešao u poslednjih 30 sekundi: incest, banke, sigurne kuće, Bog, tucanje jaja, abortus, seksualno obrazovanje, školstvo, ubijanje, građansko-versko obrazovanje, žrtve nasilja...Pre toga: 1. i 2. svetski rat, Tadić, pravoslavlje, državna tv, korupcija, ...
Recommended Posts