Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
Nece ali ce Misa Brkic da objasni zasto je bolje biti gladan u kapitalizmu nego sit u socijalizmu.Skandalozno: Decak Vasa upoznao cari onanije!!! Ne suocava se, po ceo dan mulja po gacama...
daj bre, doprinesi razvoju malog vase, doniraj neke casopise!
Posted (edited)
Hoće li biti Dečak Vasa i Mekikar?
Ne oni su samo u posebnim prilikama. I oni jedini imaju pravo da zatraže sami da budu gosti emisije, kad osete dobre vibracije. I tako...Ne bre, meni su Miša x 2, super tandem. Baš volim da ih čujem.
daj bre, doprinesi razvoju malog vase, doniraj neke casopise!
A tako ste se bunili da ukinu direktan prenos linkova za odrasle, sa googla na E-novine! angry.gif Edited by Ivan
Posted

text Ivana Colovicha o Zorici "7k evra" Tomich...

Posted
...je jedan običan rant.
Posted
...je jedan običan rant.
ili jednostavna analiza njenog "mishljenja"...
Posted
ili jednostavna analiza njenog "mishljenja"...
Pa daleko bolje analize imaš na temi o ovom skandalu na PPP. Ovaj je čini mi se bio u fazonu, što mene niste tamo stavili, a ne ovu jurodivu.
Posted
gde?
Posted

ubachen na pochetku Peshchanika, a od pre par godina kada je Najstarija novina pokrenula onu kampanju oko ulaska u EU kako, zashto, gde nam je identitet, hochemo li mochi da dilujemo shljivovicu i ajvar itd...izmedju ostalih autora i Zorica "7k evra" Tomich je dala svoj doprinos (biche u transkriptu ove emisije)...@teachermashish poentu (ili nisi slushao od pochetka) ovaj text nema veze sa ovim skandalom, ovaj text je od pre par godina...

Posted

Mirko ĐorđevićVojin DimitrijevićMiroslav ProkopijevićSrđa Popović

Posted

Al' cete da se obradujete:Gosti u emisiji 26.02.2010.Miroslav ProkopijevićSaša GajinVégel László:D