Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
bs. seca se da se tata unezverio zbog dugmeta kad je tito umro, a ne seca se koliko je imala godina... sedamdeseto godiste, prvi, drugi razred, maj es :lol:
A tata, cim je cuo da je Tito umro, pohitao da obuce uniformu civilne zastite. :Hail: Vecu budalastinu pocinjenu (dobro, nije jasno da li je obezdugmljenu uniformu na kraju i obukao ili se zadovoljio usivanjem dugmeta) povodom tog dogadjaja, mislim da nisam cuo! Edited by Nesh
Posted (edited)

Isuse, kakvo spuštanje u haos ova poslednja emisija.Vodinelićku sam lepo ispratila; počela da pratim i izdavača, da bih se malo pomela kad je iz klinačke svađe i vraćanja 1000 dinara došao do sunovrata društva; da bi me Biljana totalno dokusurila: do te mere da sam ovaj topik pet minuta tražila po Raznom u Društvu.porodični ručak- arapi- patrijarh-bibliotekar-duga zima-vakcina-vrač-hemijska kastracija -plemenska zajednica- seča ruku- Haiti - Srebrenica. U manje od 10 minuta.o, jebote.chaos.jpg

Edited by Joshua
Posted

Teofil: "ne znam od čega živi čeda, to je jedna od najbolje čuvanih tajni"

Posted
Teofil: "ne znam od čega živi čeda, to je jedna od najbolje čuvanih tajni"
o jbt, još i peščanik da obradi sveto trojstvo - džip, zebra, odelo, i neće ostati niko na kugli zemaljskoj ko to nije prežvakavao.
Posted

ja molim da se otvori topik dete vasa i da se javnost obavestava o njegovim pojavljivanjima na pescaniku.

Posted

odlicna ideja! samo, dodao bih tom topiku i onog sto u svakoj emisiji ima drugi polozaj, a odaziva se na ime "mekikar". "dete vasa i mekikar, prilozi za sabrana dela", tako bi ga nazvao.

Posted
odlicna ideja! samo, dodao bih tom topiku i onog sto u svakoj emisiji ima drugi polozaj, a odaziva se na ime "mekikar". "dete vasa i mekikar, prilozi za sabrana dela", tako bi ga nazvao.
jbt, sta je sada mekikar? ja sam se jedva navikao na dete vasu!
Posted

'danas svako ima 500 eura za putovanje po evropi, al nase ljude ne zanima da putuju'kuzminovic ivan, 2000 i neke

Posted

... pa ti posle pitaj sta i ko je mekikar. eee, takvog coveka da ne znas...

Posted

Srdja Popovich kao i uvek...

Posted
o jbt, još i peščanik da obradi sveto trojstvo - džip, zebra, odelo, i neće ostati niko na kugli zemaljskoj ko to nije prežvakavao.
Da.To je gotovo sveta tema.
Posted
Gosti u emisiji 12.02.2010.Miša VasićMiša BrkićŽarko Korać
Obećava...
Posted

Nece ali ce Misa Brkic da objasni zasto je bolje biti gladan u kapitalizmu nego sit u socijalizmu.Skandalozno: Decak Vasa upoznao cari onanije!!! Ne suocava se, po ceo dan mulja po gacama...