Sludge Factory Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 (edited) http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik/20...12-18-09-30.mp3Gosti:Žarko PuhovskiBranka PrpaSrđa Popovići samo za Mрча:dečak Vasa:D Edited December 18, 2009 by Sludge Factory
kim_philby Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik/20...12-18-09-30.mp3Gosti:Žarko PuhovskiBranka PrpaSrđa Popovići samo za Mрча:dečak Vasa:Dja sada moram da cujem sta je to decak vasa...
Аврам Гојић Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja sada moram da cujem sta je to decak vasa...Trinaestogodisnji klinac koji je mnogo pametan i na liniji, pa ga zovu da prica na radijo. Skaredna zloupotreba 1 zrelog deteta, ali posto je to gradjanska zloupotreba, to je valjda OK.
mojo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Trinaestogodisnji klinac koji je mnogo pametan i na liniji, pa ga zovu da prica na radijo. Skaredna zloupotreba 1 zrelog deteta, ali posto je to gradjanska zloupotreba, to je valjda OK.Malko sam povratio par puta dok sam slušao šta dete priča i kako ga Ceca tapše po glavi. Peščanik-jugend at it's best.
yolo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mene isto blam. taj kad poraste ima da bude simpa ko ceda antic, garant.
kim_philby Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 polako jos nisam stigao do tog dela. nemojte da mi kvarite gust. ovako usisavam i slusam pescanik.
Joshua Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Trinaestogodisnji klinac koji je mnogo pametan i na liniji, pa ga zovu da prica na radijo. Skaredna zloupotreba 1 zrelog deteta, ali posto je to gradjanska zloupotreba, to je valjda OK.Nije zloupotreba, više je nepotizam- ako će ti biti lakše ;)Ili je mene neko dezinformisao rekavši da je taj Vasa dete druge Svetlane... (u ovoj zemlji od svakog artikla 2 komada jbte.. :D)
Аврам Гојић Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mene isto blam. taj kad poraste ima da bude simpa ko ceda antic, garant.Mnogomladolider
Mp40 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kad ce decak Vasa postati momcic Vasa? Zamisljam i Pescanik 2032 kad bude najavljan kao Covek Vasa - nekada cudo od deteta a sada cudo od coveka.Odrastao je na radiju. Stize li da obavlja svoje redovne pubertetske duznosti?Ja i dalje tvrdim da je to Ivan Kuzminovic na helijumu.
kim_philby Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kad ce decak Vasa postati momcic Vasa? Zamisljam i Pescanik 2032 kad bude najavljan kao Covek Vasa - nekada cudo od deteta a sada cudo od coveka.Odrastao je na radiju. Stize li da obavlja svoje redovne pubertetske duznosti?Ja i dalje tvrdim da je to Ivan Kuzminovic na helijumu.
Eraserhead Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 (edited) Trinaestogodisnji klinac koji je mnogo pametan i na liniji, pa ga zovu da prica na radijo. Skaredna zloupotreba 1 zrelog deteta, ali posto je to gradjanska zloupotreba, to je valjda OK.Meni je to sa detetom glupo, ali preteruješ. Mislim da se ne radi o zloupotrebi deteta jer je detetu samo dozvoljeno da izgovori sve ono što misli. Da je u pitanju neka politička kampanja bila bi zloupotreba. Edited December 18, 2009 by Eraserhead
Аврам Гојић Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Meni je to sa detetom glupo, ali preteruješ. Mislim da se ne radi o zloupotrebi deteta jer je detetu samo dozvoljeno da izgovori sve ono što misli. Da je u pitanju neka politička kampanja bila bi zloupotreba.Sumnjam da je sa 12 godina moguce imati formiran politicki stav. Nije decak Vasa dofen francuskog dvora pa da do 11. godine cita Homera u originalu a u trinaestoj izucava pomorske strategije. Zato mi Vasino pricanje vise deluje kao oblacenje male dece u odecu odraslih. Nije protivzakonito, ali je jadno.
Д Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Јуче сам први пут у животу чуо тај Пешчаник (слушала га колегиница у канцеларији са мном) и видим да нисам ништа пропуштао све ове године.
Phoney Bone Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Sumnjam da je sa 12 godina moguce imati formiran politicki stav. Nije decak Vasa dofen francuskog dvora pa da do 11. godine cita Homera u originalu a u trinaestoj izucava pomorske strategije. Zato mi Vasino pricanje vise deluje kao oblacenje male dece u odecu odraslih. Nije protivzakonito, ali je jadno.Upravo tako. Mada vredi čuti čisto zbog entertainment value, bilo je precious kad je starmali evropejac/prosvećeni apsolutista odjednom krenuo da objašnjava kako je glupo što država uzima porez od građana, nego bi trebalo da ima svoje sopstvene štamparije novca, pa da ga štampaju u neograničenim količinama i tako grade te puteve, bolnice... Ponosni roditelji ne čine tom detetu nikakvu uslugu što ga podržavaju u stavu "ja sve znam a moji vršnjaci su retardirani". U najboljem slučaju biće ga debelo sramota jednog dana... a uvek je moguć i pubertetski 180-zaokret i pristupanje Obrazu, ko zna
kim_philby Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 (edited) cuo dete vasu. kao bizarni krizanac makoli kalkina & malog mite vojnova iz faze 'tito i ja'.koliko li batina dobija ovo jadno dete od svojih vrsnjaka?edit: ovo dete je za vilhelma rajha. onaj deo o gadljivosti glede seksa je neverovatan. Edited December 18, 2009 by kim_philby
Recommended Posts