Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Problem LDP-a (i Čedomira naravno) je što prihvate ispromovišu frika poput Nikole, koji je potpuno nestabilna osoba i onda se ovaj posle pokenjava po njima, a ovi još neodgovaraju. Ne znam zašto ne odgovaraju, ali im nanosi kakvu-takvu štetu. Da u LDPu prave slične greške u proceni je i priča sa Katalaktičarima, ali to je već za temu o LDPu.Ali problem Peščanika i tih ljudi je u suštini širi. Oni kao su neki intelektualci za evropske vrednosti u Srbiji i tako to, a sve čine da jednu stranku koja je upravo u minulom periodu pokazala zrelost i pomogla kakve-takve evropske poteze klimave vlade najviše ruše. Nisam primetio da druga strana naci intelektualaca maže svoje političke izvođače radova.

Posted

korac jutros, kao i obicno, odlican.

Posted
korac jutros, kao i obicno, odlican.
Složio bih se samo sa "jutros"...Čovek opisuje skidanje Šengena sa "kao da je u sobi Božićno drvce, a niko oko njega se ne raduje...", pa onda "dokaz hronične bolesti je ovo naše pristupanje Evropi..." Iako je na početku rekao da su Šengen i SSP pozitivni događaji, na kraju nije mogao da sakrije koliko mu je zapravo loše zbog toga.
Posted
Složio bih se samo sa "jutros"...Čovek opisuje skidanje Šengena sa "kao da je u sobi Božićno drvce, a niko oko njega se ne raduje...", pa onda "dokaz hronične bolesti je ovo naše pristupanje Evropi..." Iako je na početku rekao da su Šengen i SSP pozitivni događaji, na kraju nije mogao da sakrije koliko mu je zapravo loše zbog toga.
moja je impresija potpuno drugacija i bilo bi zanimljivo da se jos neko ko ga je slusao ukljuci u ovu raspravu. uopste nisam ni jednog trenutka imao osecaj da mu je lose zbog bilo cega osim iz istih onih razloga zbog kojih je i meni lose. a to je sto je u nasem drudsvu sve liseno ikakve smislene sadrzine, sto su i pozicija i opozicija umesto stranackih programa kao sredstvo za komunikaciju sa biracima usvojile marketinska nacela, da je potpuno neprihvatljivo ono sto jeremic radi, da je potpuno neprihvatljivo da jedna novinarka radi posao policije i tuzilastva...
Posted (edited)

Meni ono časkanje na promociji u N.S. bilo OK.Naročito onaj deo oko preraspodele svetovnih uloga u crkvi Čavoški-Ekmedžić-Bećković. :D Korać bio dobar. Dobro, on uvek tako malo davi i razvlači, i nekad daje isuviše infantilne primere i metafore, ali je čovek u analizi 90% tačan.Prvi deo sam prespavao, pa kasnije ću da slušam...A da! Onaj Stojanović... E zabole me što je on gay i što živi sa dečkom i što se liže sa prodavačicama po kraju.edit: Moj imenjak je danas bio u ulozi tonca koji se smeuji nad svakom 4-tom rečenicom g-dina Stanojevića, radnika iz predgrađa, nova interpretacija, nije postavljao pitanja.

Edited by Ivan
Posted (edited)

Kako vi mislite da mi, veterani 5. oktobra 2000. godine, pozdravimo Beli šengen kada znamo da je za to najzaslužniji Dačić kao ministar MUP-a?! Taj isti Dačić koji je bio jedan od mladih jurišnika onog SPS-a zbog čije politike su nam i uveli vize! I ne samo vize!

Edited by stoka
Posted

Koraceva prica o panduru koji njega pita "da li cu ja moci da primenjujem novi zakon?" je u stvari bit svega jer dzabe zakoni kad nema ko da ih primenjuje (citaj ne smeju da ga primenjuju u konkretnom slucaju)...

Posted (edited)
zaita je fascinatno kako si ti protumacio ovo sto je korac pricao. prvo sam procitao tvoj post pa sam onda slusao koraca, i slazem se sa ikarom. prosto je neverovatno da si napisao ovo boldovano. slusao sam pazljivo, cak sam i vracao neke delove i ne mogu da verujem da ti smatras da "nije mogao da sakrije koliko mu je lose zbog toga". pretpostavljam da ti se povraca od cele pescanik ekipe (povraca se i meni od nekih likova tu) pa onda moras random da ih popljujes.edit - kako li si ti ovu recenicu o bozicnom drvcetu povezao sa ukidanjem viza ja stvarno ne znam Edited by kojot
Posted

Najbolji Pescanik u poslednjih... mnogo!Hvala drugovima Libosima na podrsci utamnicenim drugovima i drugarici! Zaista!!!

Posted

Ih. Ne znam dal si to ocekivao ili ne, al da nisu to uradili bili bi govna (ja negde jesam ocekivao, tj. nemam terminalnu averziju prema njima). Uzgred, i nevezano za to - odlican pescanik. Korac vrlo dobar, Stojanovic simpatican.

Posted (edited)

Ko je ovaj mladi LDP-ovac?Branka objasnilaEDIT: čuh na kraju da je dečak

Edited by renne
Posted

decak Vasa prvi put pricao pre 4-5god...odlicna epizoda, bash me zanimaju "zamerke" Srdji Popovicu...