Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted
ceca: "ovde ga (mesica) mnogi od vas znaju po jasnim stavovima o antifasizmu i katolickoj crkvi"
Савршено.
Posted
To je naš Dejli Šou. Treba ga kačiti gore na stendap.
nadam se da to nikom nece pasti na pamet.ko god da je ubedio ovog cesica da mu komedija/satira/stagod ide od ruke, ne treba da gori u paklu, vec da 24/7 slusa viceve o tri debela nemca u izvodjenju komicara-vonabi. i nikad izvini je bilo za hag, a za ovo ne postoji dovoljno strog zemaljski sud.
Posted
nadam se da to nikom nece pasti na pamet.ko god da je ubedio ovog cesica da mu komedija/satira/stagod ide od ruke, ne treba da gori u paklu, vec da 24/7 slusa viceve o tri debela nemca u izvodjenju komicara-vonabi. i nikad izvini je bilo za hag, a za ovo ne postoji dovoljno strog zemaljski sud.
Meni je isto to NI bilo onako kvalitetno dno. A za ovo bih kaznu preinačila sa vonabi komičara u christian komičara. Nego, tek ćeš sad da se najediš. Ja dobila tik kad sam pročitala ovu najavu, a baš bila mirna taj dan (spelling je poseban bonus).
'Iz nepoznatih razloga' je satirična emisija koja u formi televizijskih vesti komentariše politički život Srbije.Emisija je napravljena po uzoru na 'Weekend update - Saturday night alive', u tradiciji politički angažovane stand up komedije, kakvu smo do sada mogli da gledamo u emisijama Conana O'Bryana, Lenoa i Lattermana, a od sada i na B92 INFO kanalu, na sajtu B92.net i na www.iznepoznatihrazloga.com ne izmišljam mame mi
:wub: U prvoj najavi su pomenuli i Stewarta i Daily Show, ali sad nikako ne mogu da je iskopam.
Posted (edited)
i ne samo on. ima tu jos ludjaka i ne tako dobro prikrivenih bokanovaca recidivista koji su mrznju prema 'prljavom orijentu' precrtali na svoju drzavu i etnicku zajednicu.
Cek, bre, prema prljavom Orijentu i danas imaju mrznju...Jesi slusao Pescanik pred dolazak Medvedeva?Jbt, Putin i Medvedev ni meni nisu nesto posebno dragi und mili, ali, jebote, takvu relativizaciju zlocina sam cuo jedino iz usta obrazasha glede Srebrenice... :isuse: Negirati da je Beograd oslobodila CA je zaista :puke:I, btw, mucno mi je ovo da napisem, jer ce zvucati mizogino i jer sam i sam voleo Pescanik i danas isto nalazim (sve manje) razloga u srcu za isti, al B92 treba da otera Pescanik iz programske sheme a 2 Svetlane da otpusti Edited by luba
no, no obrisano.
Posted (edited)
Meni je isto to NI bilo onako kvalitetno dno. A za ovo bih kaznu preinačila sa vonabi komičara u christian komičara. Nego, tek ćeš sad da se najediš. Ja dobila tik kad sam pročitala ovu najavu, a baš bila mirna taj dan (spelling je poseban bonus). :wub: U prvoj najavi su pomenuli i Stewarta i Daily Show, ali sad nikako ne mogu da je iskopam.
ma. najcrnje je sto ce se tome kao smejati, onda ce, posto je duduk, nesto kao duhovito na nivou viceva iz pokojne tv revije, ispricati za nekog politicara cije ce ime vickasto izmeniti poput kursadzija, pa ce se neko prepoznati, pa ce ga tuziti, pa ce postati zrtva sistema i tako u krug. Edited by luba
Posted

To je bas JULovski humor na nivou rezimskih humoristickih podlistaka iz stampe cca. 1999 samo presaltano na LDP mod.

Posted
Negirati da je Beograd oslobodila CA je zaista :puke:
A ća pizdiš? Eto, i ja sam u Titinoj školi, još kad ti nisi bio ni potencijalni spermić, učilada smo Beograd mogli i sami osloboditi, te da je ta zajednička akcija s CA upriličena zarad"revijalnog" šmeka, tj. demonstracije duha internacionalne solidarnosti.
Posted
Ja cekam novogodisnji Pescanik. Tour de force:-McYkarr-Webmaster (muzicki intermeco: Zene Kese)-Nikola Samardzic(Muzicki intermeco: Nesto na spanskom i iranskom u isto vreme)-Mali Vasa Nego, jel i vi mislite da je Mali Vaso ustvari Mekikar sa pitch bendom na gore?
Kad smo kod Nikolice, nije valjda da niko nije primetio onaj njegov text na Pescanikovom sajtu, koji je publikovao,pa psole povukao. Moze se naci ovde http://www.zokster.net/drupal/node/4103Sta mislite na koga je mislio kada je pominjao opskurne finansijere LDP-a?
Posted
`Iz nepoznatih razloga` is short satirical TV program, aiming at initiating democratic and progressive view of political elites, while contributing to dissolution of myths and cultural models from Milosevic’s period. Through satirical form, the program attempts to deconstruct retrograde political ideas, the legacy of Milosevic’s time, which seriously loom over Serbian political scene (populist politics, manipulating with quasi-national ideas and demagogy, thus stirring national and religious intolerance, imposing false priorities on the society and preventing the development of modern, liberal, civic society in Serbia).
Мммм, ово звучи као неки pitch за кинту од странаца.
Posted

Promocija u Novom SaduU ponedeljak, 07.12.09.Radio kafe, Miletićeva 45, u 19.00h.Gosti: Teofil Pančić, Borka Pavićević

Posted
Мммм, ово звучи као неки pitch за кинту од странаца.
ma joook. otkud ti to? uopste ne zvuci tako... :isuse: uzas
Posted
Kad smo kod Nikolice, nije valjda da niko nije primetio onaj njegov text na Pescanikovom sajtu, koji je publikovao,pa psole povukao. Moze se naci ovde http://www.zokster.net/drupal/node/4103Sta mislite na koga je mislio kada je pominjao opskurne finansijere LDP-a?
Članak je debilan. To me ne iznenađuje. Ono što me iznenađuje zašto odrasla ličnost, gotovo intelektualac, postavi članak, a onda ga posle par minuta obriše...Najbolje je što se na Peščanikovom sajtu sad pojavilo i The Objašnjenje, kao i The Objašnjenje The Objašnjenja od izvesnog režisera Guzine. Komedija bez konca i kraja.
Posted (edited)
Mozda na sve one koji su bili pominjani u kominikeima koje je G17 svojevremeno hranio tabloide...mada nista tu nije cudno, sve stranke rade za tajkune i ni za koga drugog i tako ce u Srbij biti jos najmanje 10-20 godina.nego, pih kakva je nistarija ovaj Nidza...napisao tekst, povukao ga kao poslednja picka, nece da kaze ko mu preti...nula integritet. nakucao neke traceve koje ne bi mogao da dokaze ni da mu uperis pistolj u celo, pa se onda uplasi sopstvenih reci i izmisli da mu je neko pretio. Jadno i bedno.a za ono sto je napisao o antropoloskom nedostatku , s oprostenjem, jebem li mu mater rasisticku. Ocigledno nije u stanju da se otarasi svojih naci repova s pocetka devedesetih. Edited by vasudeva418
Posted

Нумете да уживате у правим стварима. Серенити нау!