Mp40 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja cekam novogodisnji Pescanik. Tour de force:-McYkarr-Webmaster (muzicki intermeco: Zene Kese)-Nikola Samardzic(Muzicki intermeco: Nesto na spanskom i iranskom u isto vreme)-Mali Vasa Nego, jel i vi mislite da je Mali Vaso ustvari Mekikar sa pitch bendom na gore?
teacher Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja cekam novogodisnji Pescanik. Tour de force:-McYkarr-Webmaster (muzicki intermeco: Zene Kese)-Nikola Samardzic(Muzicki intermeco: Nesto na spanskom i iranskom u isto vreme)-Mali Vasa Nego, jel i vi mislite da je Mali Vaso ustvari Mekikar sa pitch bendom na gore? Možda su snimali Mekikara kad je bio mali...
Ivan Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mekikar, to čudno otelotvorenje, koje za svaku emisiju menja svoj oblik. Čas je student, čas je mladi sociolog, čas je zaposleni u Helsinškom, čas je stalni saradnik Peščanika, čas povremeni, čas je novinar, čas je tonac, ponekad i snimatelj, vozač, ložač, zna da bude i webmaster kad to zatreba.To čudo od deteta može biti samo uzor malom Vasi, kojeg hoćemo ipak za Badnje veče, za Novaka hoćemo fem veče: Vučo, Srbljanovićka, Milenkovićka and CC.Stipe! Stipe!Što, pa dobar je bio? Nije ništa ispričao što ga ovlaženi nije pitao. Osnovno vaspitanje mu nalaže da kada se gost smeje i klima glavom, da mu je udobno i da ga je domaćin omađijao, te da oće još od kolačića. Meni Zec bio super. Njemu sve zabavno. Triput napomenuo ozbiljnije teme, ali kaže to za drugu priliku. A ta prilika od kada ga pratim nikako da stigne.I tako.Pravda za Borisa!
John Coltrane Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Vučela je sa manje uvlačenja intervjuisao Slobu...
Sludge Factory Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik/20...12-04-09-30.mp3
Ivan Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 E moj Stipe, izbaksuzirao si danas čednom Dodiku!
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ceca: "ovde ga (mesica) mnogi od vas znaju po jasnim stavovima o antifasizmu i katolickoj crkvi"jel postoje principijelni ljudi u ovoj zemlji?
John Coltrane Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Sudija: Dobar dan! Molim vas, predstavite se. Optuženi: Boris Tadić. Sudija: Vaše zanimanje? Optuženi: Psiholog. Sudija: Gde ste zaposleni? Optuženi: Radim na Andrićevom vencu broj 1. Sudija: Da li je to psihološka ustanova? Optuženi: To je institucija predsednika Republike
Mp40 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hoce li se neko od nadleznih nama izviniti za "Iz nepoznatih razloga"? Stvarno nije u redu. Sta da radimo mi koji pustimo to pa legnemo spavati? Ne moz ustati da premotas a nemoz ni izdrzati...
gospa buba Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 (edited) Sudija: Dobar dan! Molim vas, predstavite se. Optuženi: Boris Tadić. Sudija: Vaše zanimanje? Optuženi: Psiholog. Sudija: Gde ste zaposleni? Optuženi: Radim na Andrićevom vencu broj 1. Sudija: Da li je to psihološka ustanova? Optuženi: To je institucija predsednika Republikesad ja se muchim: jel to stvarno bilo tako ili je teofilije dramatizovao sam? mislim, toliko je glupo da mora da je stvarno :(sveti stipe mi bash tera suze na ochi. i emocije. majkemi.(al zbog radi lili alen prashtam sve. samo kad bi je pushtili i posle stipeta. al nece, znam ) Edited December 5, 2009 by thermal bug
Joshua Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hoce li se neko od nadleznih nama izviniti za "Iz nepoznatih razloga"?To je naš Dejli Šou. Treba ga kačiti gore na stendap.
Recommended Posts