Kampokei Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jednom je Svetlana Slapsak potkacila Srdjana Valjarevica zbog necega, ne znam cega. I onda Valjarevica u jednom intervjuu podsete na to, a njegov odgovor je bio otprilike: "Jebe mi se sta o tome kaze Svetlana Slapsak. Koju inace postujem"
vinska musica Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ima li neko u arhivi šta iz one polemike kad su se podžapale Svetlana Slapšak i Ljiljana Đurđić, tadašnji kolumnista Danasa?Više se ne sećam oko čega je krenula polemika, ali je ključni momenat bio kad je Ljilja svoju protivnicu opljunula da u novinestavlja svoju sličku iz rane mladosti, a u stvarnosti je, navodno, totalni raspad.
Gonzo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Zbogom Darvine, idealisto: preživeće najneproduktivniji, najprivilegovaniji, oni koji su se osigurali na grbačama neprivilegovanih, izvesno ne najpametniji, najsnalažljiviji i ostalo. Bumbari i dembeli će nastaviti ljudski rod.kog darvina je ona čitala, i otkad je on idealista? kolko sam ga ja razumo survival of the fittest upravo implicira snalažljivost.
Miralem Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jednom se svetlana posvadjala u vremenu sa markom vidojkovicem, pa ovaj posle 3 dana nije mogo da jebe. a ti uopste ne znas sta je ironija. bas.a ja imam i njene knjige!dzaba se izvlacis. ne znas ko je svetlana slapsak.
garcia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jednom se svetlana posvadjala u vremenu sa markom vidojkovicem, pa ovaj posle 3 dana nije mogo da jebe. :o
Buck Naked Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 (edited) kog darvina je ona čitala, i otkad je on idealista? kolko sam ga ja razumo survival of the fittest upravo implicira snalažljivost.Izlupetala se za opaku medalju. I kao metafora je promašeno.. Edited November 27, 2009 by Buck Naked
pacey defender Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 njen odnos prema kapitalizmu je presmesan. u rangu onog politikinog komentatora katica, ili kako se vec zove.
Mp40 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Svi peščanikovci su tu na pravoj strani. Ali da li je to dovoljno?Nikola Samardzic nije. On voli da se plebs podavi, seljacine nerafinirane!
kim_philby Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 njen odnos prema kapitalizmu je presmesan. u rangu onog politikinog komentatora katica, ili kako se vec zove.dobro ja zaista ne bi svaku kritiku kapitalizma nazivao presmesnom ali da ne idemo ponovo na sva ona mesta gde smo vec bili.Nikola Samardzic nije. On voli da se plebs podavi, seljacine nerafinirane!i ne samo on. ima tu jos ludjaka i ne tako dobro prikrivenih bokanovaca recidivista koji su mrznju prema 'prljavom orijentu' precrtali na svoju drzavu i etnicku zajednicu.
pacey defender Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 dobro ja zaista ne bi svaku kritiku kapitalizma nazivao presmesnom ali da ne idemo ponovo na sva ona mesta gde smo vec bili.daleko od toga da svaku kritiku kapitalizma smatram presmesnom. vrlo sam jasno napisao da se to odnosi na NJENU kritiku. Uostalom, pokusaj da pronadjes njen nastup u Pescaniku od pre 6 meseci otprilike.
Mp40 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Svetlana Slapsak bila odlicna. Kako mi je super kad se kao pametni gnusaju idealizma.Na Lukovicevo "Mrsh!" sam plako od smeha.A ono "Iz nepoznatih razloga" ostace upisano crnim, masnim, zloslutnim, Politikinim iz 1989. slovima u istoriji Nije Smesnog. Ovako bi satiricni podlistak Pressa i Kurira izgledao da ih oruzjem preuzme LDP
Sludge Factory Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 E, Pera bio bas dobar posle duzeg vremena, onako smoreno usporen, ali dobar. :DIma tekst na e-novinama na temu "Vozdovca".
woodooinstalater Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 kog darvina je ona čitala, i otkad je on idealista? kolko sam ga ja razumo survival of the fittest upravo implicira snalažljivost.Pomenuta gospodja Slapsak o kataklizmama i ostalim gadostima koje mogu da zadese planetu govori iz udobne, uz to i etablirane (citaj zvanicno, cinovnicki, tur na mur overene) pozicije takozvanog intelektualca koji potice iz visokorazvijenog dela sveta. Sto znaci da ne zna o cemu prica - vazno je da dobro zvuci za razne pescanike i njihov 'mama ukakio sam se' pristup. Sposobnost takozvanog razvijenog sveta i njegovih stanovnika da se suprotstave ozbiljnoj kataklizmi je na nuli ili opasno blizu nje: moderna Nemacka, danas, ne bi mogla da podnese, a da pri tom ostane orgnizovano drustvo/drzava ni deo onoga sto je podnosila u neka ne tako davna vremena. Amerikance smo videli.Moderni svet doduse jos uvek funkcionise na premisi da ce se, ako covecanstvo upadne u rupu punu govana, znati na cijim ramenima ce da stoje i hvataju zadnje trunke vazduha takozvani najrazvijeniji. Ali, ta vremena i okolnosti polako prolaze, a da je Darvin tu nije ni kriv ni duzan.A sposobnost da preteknu u katastrofi globalnih razmera imaju upravo - najnerazvijeniji. Oni sto prezivljavaju sa manje od 1000 kalorija dnevno, za koje su lekovi SF, kojima od takozvanih materijalnih potreba ne treba nista vise nego sto bi stari, dobri misionari nazvali krpom oko sramotnih delova tela (ako i to).... Kojima izrazi kao sto su 'politicka korektnost' i masa ostalih novokomponovanih niti sta znace niti su ikada znacili...A ako ovi dembeli nad kojima se moderno zgrazava Slapsakova, kojima ce takozvana razvijenost da omoguci da prezive izadju iz svojih rupa i susretnu se sa 'prirodno' prezivelima koje sam pomenuo - nema uopste dileme oko ishoda....
Ivan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 E, Pera bio bas dobar posle duzeg vremena, onako smoreno usporen, ali dobar. :DIma tekst na e-novinama na temu "Vozdovca".Krajnje je vreme došlo za Peščanik, kad je Pera bio najbolji.Mada ruku na srce, isplatilo mi se čekanje do kraja emisije.
Sludge Factory Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gosti u emisiji 04.12.2009.Miodrag ZecAleksandar BaucalStjepan MesićOpa, Stipe! Pretpostavljam da ovo znaci da su ga Svetlane direktno intervjuisale, a ne da je snimak sa neke tribine/govorancije/dogadjaja.
Recommended Posts