betty Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 sha ima i tojebote ova northern lights vutra je strava, samo sto vidim duplo.
sheridan Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jebote ova northern lights vutra je strava, samo sto vidim duplo.o cemu ti to?
sheridan Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jebote ova northern lights vutra je strava, samo sto vidim duplo.o cemu ti to?
elle Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 vutra od sutra, danas samo da vidimo kako nam rodbina u unutrasnjim krajevimasheridane, dete, ripli samo jednom!
sheridan Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 vutra od sutra, danas samo da vidimo kako nam rodbina u unutrasnjim krajevimasheridane, dete, ripli samo jednom!mislis stvarno da je tako najbolje? cak i kad nezno zezam naduvanu betty?
elle Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 tako ripli pravilo kaze, ne znam ja.. (a el nema neko muvanje nako ko topik, u ovo vece slavlja)ja se shalim.
sheridan Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 tako ripli pravilo kaze, ne znam ja.. (a el nema neko muvanje nako ko topik, u ovo vece slavlja)ja se shalim.znam, svi se salimo, kao sto je i prikladno i u duhu narodnog veselja. Treba nam smajli koji puca kroz prozor solitera u vazduh samo za nocas.
msmodesty Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hladnjikavo, na trenutke subncano i skroz kitch jesenje:
Recommended Posts