James Marshall Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 51 minutes ago, yabadaba said: Imas prodavnicu proizvoda od gume u Gospodara Vucica https://gumeniproizvodi.blogspot.com/?m=1 Hvala puno
Valk Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 3 hours ago, James Marshall said: Meni ovo treba, za veš mašinu, ima li kakav kontakt? Nemam, išlo je preko zajedničkog prijatelja. Ako ti ova guma što te yabadaba troluje da ideš u ulicu Gospodara Vučića () ne radi posao, viči pa da jurimo.
James Marshall Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Just now, Valkyrie said: Nemam, išlo je preko zajedničkog prijatelja. Ako ti ova guma što te yabadaba troluje da ideš u ulicu Gospodara Vučića () ne radi posao, viči pa da jurimo. Da znaš da mi je bio sumLJiv
Valk Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 https://www.gumenipodovi.com/ Setila sam se, ovi su. Vidim da rade velike površine ali ako imaju neki "otpadak" možda ti izađu u susret kao meni.
I*m with the pilots Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Mi ipak nemamo mesta za ovakvo sokocalo u stanu, tako da sam ja zbog toga odustala. Smrc.
Frank Pembleton Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Mi ipak nemamo mesta za ovakvo sokocalo u stanu, tako da sam ja zbog toga odustala. Smrc.Ne bre, raduj se. Imaš dobar izgovor,! ... Shiit has hit the fan...
roksi Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 6 hours ago, Ravanelli said: Deluje da bi na ovaj prvi moglo stati najvise odece
I*m with the pilots Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Posle pet strana postaje malo izlizano vrteti tu pricu o izgovorima. Breaking news, ima ljudi kojima motivacija nije problem.
Caligula Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Prodajem svoj Kettler Verso za 200E, odlican, slabo koriscen garantujem svojim forumskim nikom za njega (sto i nije neka garancija jbg)
Frank Pembleton Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Zar ti to nisi prodavao odavno? ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts