Srvl2010 Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Da povampirim temu jopet... Koliko , ako jeste, je ovaj "epileptični trenažer" bolji od bicikla? ....shit has hit the fan... Bolji je onoliko koliko više veša može da se okači na njega. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
darling Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 dodatni plus ako moze da se sklopi da stane ispod kreveta i ode u zaborav.
Frank Pembleton Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 dodatni plus ako moze da se sklopi da stane ispod kreveta i ode u zaborav.Nemam nameru da kupujem nešto da bi otišlo u zaborav...
Zli Gli Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Meni elipticni mama za kardio, retko ga radim u teretani ali uvek odradi pos'o, naskijam se i oznojim ko covek svaki put.
mustang Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Bolji je onoliko koliko više veša može da se okači na njega. Sent from my LG-D855 using Tapatalk tacno tako... nisam sela 2 puta na njega a zbog mene ga kupili...zahteva dodatnu motivaciju...inace me dupe bolelo priznajem ali vrlo brzo se pretvorio u chiviluk.
Frank Pembleton Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Koliko sam video epileptični nema sjedalo... ....shit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Koliko je dobra ideja kupiti ovakvo sokocalo polovno? Tj. sta moze prethodni vlasnik lose da mu uradi a da se to ne vidi na prvi pogled..?
darling Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 nista lose, posto ih niko ne koristi. evenutalno ako je nabacivo kapute na rucke
I*m with the pilots Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 hour ago, darling said: nista lose, posto ih niko ne koristi. evenutalno ako je nabacivo kapute na rucke Šta znam, nekoliko prijatelja koji ih imaju, ih zbilja i koriste. Neki od njih su kupili polovne, za sada nisu crkli, mada ih nemaju duže od godinu dana. Drugaricin rezon je bio da da 70-80€ za polovni pa ako nastavi redovno da ga koristi, posle da uzme neki novi. Što mislim da je dobar rezon.
aram Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 ne znam za to oko polovnih, ali glavno na šta treba obratiti pažnju je da bude stabilan (u prevodu dosta težak, sa niskim težištem) i da nije bučan. dobro je odmah uzeti kvalitetnu podlogu za ispod njega, jer će i da ošteti pod i da komsijama tutnji nad glavom. problem mi je što zauzima dosta mesta, te ja gledam jedan ergometar (to mi nekako bolje i manje dosadno) na sklapanje, ovaj konkretno trenutno je 369€, to mi se ne čini mnogo
ToniAdams Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 ja sam kod tih stvari uvek za novo, utegnuto i sa garancijom. mada sam ja stariji coek pa lako pojebem zglob il slicno.
Caligula Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 (edited) On 6.12.2019. at 13:43, I*m with the pilots said: Koliko je dobra ideja kupiti ovakvo sokocalo polovno? Tj. sta moze prethodni vlasnik lose da mu uradi a da se to ne vidi na prvi pogled..? Ja imam polovan (kupio kao nov za 420E) koji sam prodavao za 25000, odlican Ketlerov. Nisam ga prodao, niko se nije javio. Ako kupujes polovan, nista ne moze da mu fali jer ga obicno prodaju onakvi kao ja - koji ga ne koriste. Moj je star mozda sedam godina, ja i zena ga koristili sveukupno stotinak pedesetak sati. Pokusavao sam sve - da vezbam ispred TVa dok gledam film, seriju, spotove - jok bre, dosadno. Nemam karakter. Najduze sto sam radio bila je jedna serija svaki drugi dan po sat vremena, petnaestak puta u nizu - sto je najgore videli su se neki poceci, rezultati - batalio. Evo ga stoji nam u sobi i zauzima prostor Edited December 9, 2019 by Caligula
Recommended Posts