Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

508 је прелепа, ја је већ дуже време меркам, наравно у црвеној боји. Испробао сам је и јеко је удобна, а са јачим мотором иде и бољи осећај у вожњи. 

Једино ме мучи што је непрактичан за градску вожњу и паркирање, али контам да га узмем, па да га продам када ме смори паркирање по Београду, ионако нећу куповати новог, па му неће пасти цена.

• +1 2
Posted

Drug je imao 508 GT 1.6 turbo 225ks, odlican auto i motor taman po meri

• +1 2
Posted

Meni samo nije jasno kod tog auta, koji dizajner je onako isekao krov pozadi tako da na zadnjim sedistima ne moze da sedi covek visi od 180cm.

Posted

Zasto bi neko od 180+ sedio pozadi. Tu treba deca da sede

• +1 2
Posted

zato što troje odraslih ili dvoje i visoki tinejdžer želi/mora da se vozim istim automobilom? 
a i za manju decu nije baš najprakičnije za ubacivanje i vađenjem iz sedišta. 

leo auto baš, negde se mora platiti cena atraktivne linije 

• 2 weeks later...
Posted

Evo za nekog besnog forumasa CLA250 2.0 benzin 211ks, 2014. godiste sa 183 hiljade km. Na oglasu 19500e, mozemo da napravimo neku prijateljsku cenu. Mnogo dobar auto, ako prodamo nesto od ova tri registrovana sto imamo bacicu 450e na prvu registraciju na mecku, jednom se zivi. Do tad ide na ime kupca.

IMG-20250221-WA0070.jpg

IMG-20250221-WA0063.jpg

IMG-20250221-WA0049.jpg

IMG-20250221-WA0048.jpg

• +1 3
  • Wub 3
Posted

Ovakav me sinoć obišao sa desne strane onako baš bezobrazno. Reko bato sve ti je oprošteno, razumem u potpunosti 🤣

Posted

Ide bas lepo, menjac salta perfektno a ima i neki mocan zvuk, verovatno svakog ko sedne da provoza ekspresno radi na opasno 

Posted

nemoj da ga registruješ na sebe, nećeš hteti da ga se rešiš posle

:fantom:

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, Djuro said:

Jel ti nije mali? Imas mesta?

Što reko @ZokiAsov pozadi samo sitna deca. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
28 minutes ago, smooth.Op said:

Što reko @ZokiAsov pozadi samo sitna deca. 

ja sam se te napasti oslobodio hehe

• +1 1
Posted

Napred nije, nazad nisam sedeo jos. Bilo je izmedju Moke i Mecke sta cemo registrovati nakon prodaje Astre K dizel ali ipak Moku, em 10 hiljada manja registracija, em uradjeni svi servisi, em bi se nalozili na CLA verovatno i otislo bi sve u tri majcine. Razum je presudio.

• +1 2
Posted

Sport line ali smo uporedjivali, iz nekog razloga jaci sa opremom od AMG line, vezena instrument tabla, izbuseni diskovi, salteri na volanu i svasta nesto. Verovatno je i vesanje drugacije, ne znam sve detalje.