nbg4ever Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Vode, a? Da znas da sam i ja pomislio na Arpada, kada sam cuo da Spanci moraju da pobede Poljake. Izgleda da smo dobili tri zelje... Blokada clanstva Kosova u EHF, plasman na OI, _________!
Timmi Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) samo se kod nas postavlja pitanje da li ce neka ekipa da pusti drugu kad joj ne treba pobjeda. zar nije dovoljno to sto igraju za nacionalni ili bilo koji drugi tim u bilo cemu da das sve od sebe da pobijedis? uvijek se sjetim kako su se ljudi cudili zasto se australijanci toliko trude kad su vec ispali sa sp u fudbalu.i poslije se zalimo na toleta, penaltizam, zvezdanaesterac, a to je zapravo ustaljeni nacin razmisljanja. Edited April 8, 2012 by Timmi
SleeperSleep Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 samo se kod nas postavlja pitanje da li ce neka ekipa da pusti drugu kad joj ne treba pobjeda. zar nije dovoljno to sto igraju za nacionalni ili bilo koji drugi tim u bilo cemu da das sve od sebe da pobijedis? uvijek se sjetim kako su se ljudi cudili zasto se australijanci toliko trude kad su vec ispali sa sp u fudbalu.i poslije se zalimo na toleta, penaltizam, zvezdanaesterac, a to je zapravo ustaljeni nacin razmisljanja.potpis.
levi Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Ustaljen nacin razmisljanja za kalklulantske pickice, poput srpskih vaterpolista i njima slicnih. Spanci su najveca sportska nacija na svetu, prvaci evrope i sveta u fudbalu i kosarci, sampioni u odbojci, rukometu, vaterpolu, tenisu Ljudi igraju lopte onako kako treba da sa igra :)
189- Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 a nasima nista? :)sjajna rukometaska godina za nas.zelim srbiji zlato :D
Papovac Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 svaka cast spancima.zelim im zlato u londonu.karacemo ih ruzno u finalu. arpad ih prodaje u kljucnom mecu.
bergasa19 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Neopisivo mi je drago zbog rukometasa. Nas rukomet na olimpijadi ponovo.
Cane Vukic Prebranac Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Spanci su najveca sportska nacija na svetu, prvaci evrope i sveta u fudbalu i kosarci, sampioni u odbojci, rukometu, vaterpolu, tenisu Ljudi igraju lopte onako kako treba da sa igra :)Ајде ајде, нећемо сад претјеривати. Знају Шпанци и другачије. Памти ли ко 1982. и Сјеверну Ирску? Маните ме прича о коректним Шпанцима.За ово им стварно хвала. И баш ми је драго због рукометаша. Пуно среће у Лондону!
SleeperSleep Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 cekaj, da li je moguce da postoji neko u tom zlom svetu ko ne radi srbiji o glavi? sokiran sam.
Кристофер Лумумбо Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Ајде ајде, нећемо сад претјеривати. Знају Шпанци и другачије. Памти ли ко 1982. и Сјеверну Ирску? Маните ме прича о коректним Шпанцима.За ово им стварно хвала. И баш ми је драго због рукометаша. Пуно среће у Лондону!ja ne pamtim posto nisam bio rodjen ali mi je pradeda pricao da nas je spanski sudija zestoko pokrao na olimpijadi 1936. u nemackoj.
Cane Vukic Prebranac Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 cekaj, da li je moguce da postoji neko u tom zlom svetu ko ne radi srbiji o glavi? sokiran sam.Тумачиш како хоћеш да испаднеш духовит. Лоше си протумачио и ниси духовит. ja ne pamtim posto nisam bio rodjen ali mi je pradeda pricao da nas je spanski sudija zestoko pokrao na olimpijadi 1936. u nemackoj.Франковац.
189- Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Sesiri za Olimpijke igre:Prvi šešir: Francuska i ŠpanijaDrugi šešir: Švedska i HrvatskaTreci šešir: Srbija i MađarskaCetvrti šešir: Island i Velika BritanijaPeti šešir: Danska i ArgenitnaSesti šešir: Južna Koreja i Tunis. dansak 5 sesir? wtffra, hrv, isl i danska sa nama u grupi i nek pocne festival :D
ficfiric Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Spanci birali manje zlo :)Ne kontam na koju foru smo mi u trecem a Danci u petom sesiru
Recommended Posts