Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Samo 32??? Ja mislio bar 3-4 vise ... :unsure:

Posted
Samo 32??? Ja mislio bar 3-4 vise ... :unsure:
:lol:
  • 1 month later...
Posted

Vojvodina pobedila Zvezdu u finalu kupa sa 22-21!Cestitke!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

ovog vikenda igra se F4 Lige Šampiona!termini utakmica: - Subota - 28.maj -- Rhein-Neckar Löwen - Barcelona (15:15) -- Ciudad Real - HSV Hamburg (18h) - Nedelja - 29.maj -- Meč za treće mesto (15:15) -- Finale (18h) - igra se u Nemačkoj, dvorana u kojoj Kiel je domaćin inače.- Hamburg je upravo osvojio svoju prvu titulu prvaka Nemačke.- Barsa nakon dve sezone otela Ciudadu titulu u Španiji.- od "naših" su tu Šarić(Barcelona), Šterbik(Ciudad) i Šešum(RNL).meni lično je RNL prilična nepoznanica, ove sezone mislim da ih nisam ni minut uhvatio na TVu ili strimovima.očekujem špansko finale u sred Nemačke :) i navijam za Ciudad jer imaju Talanta Dujšebaeva na klupi i par meni dragih igrača Jonas Källman, Šterbik, Luc Abalo, Mariusz Jurkiewicz i Kiril Lazarov. plus i onaj ludak Dinart igra za njih.Barsa s druge strane ima j*b*n* dobar par golmana: Šarića i Johana Sjostranda koji je bio neverovatan na ovogodišnjem SP.i za kraj dve odlične najave na sajtu Balkan-Handball:HSV Hamburg vs Ciudad RealRNL vs Barcelona

Edited by Svarog
  • 3 weeks later...
Posted

GrupeAPoljska, Danska, Srbija, SlovačkaBNemačka, Švedska, Češka, MakedonijaCFrancuska, Mađarska, Španija, RusijaDHrvatska, Norveška, Island, Slovenija

Posted (edited)

B grupa možda najlakša. ali sve su predobre, sa 4 ekipe u grupi prosto nema mesta lakim protivnicima ili lošim utakmicama.pošto iz svake grupe dalje idu po 3 prvoplasirana, sem da će ispasti Slovačka, Makedonija, Mađarska i Island ništa drugo se ne usuđujem da prognoziram :)

Edited by Svarog
Posted

Istoriska sansa za Makedoniju. Ovakvu komediju od grupe nikada nismo imali.

Posted
Istoriska sansa za Makedoniju. Ovakvu komediju od grupe nikada nismo imali.
Objektivna niska publika bice na vasoj strani! :DAko posle odluke da Srbija ne igra u Nisu iko dodje u halu. :(
Posted

To sto se igra u Nisu je jos 1 olaksavajuca okolnost. Bice sigurno organizovanog prevoza i dosta podrske iz same Makedonije.

Posted
B grupa možda najlakša. ali sve su predobre, sa 4 ekipe u grupi prosto nema mesta lakim protivnicima ili lošim utakmicama.pošto iz svake grupe dalje idu po 3 prvoplasirana, sem da će ispasti Slovačka, Makedonija, Mađarska i Island ništa drugo se ne usuđujem da prognoziram :)
Po meni ce pre Norveska i Rusija da ispadnu od Madjarske i Islanda
  • 3 weeks later...
Posted

Nego, ova regionalna liga, je l' oni to ozbiljno? Stvaaarno?Počeli su sa idejom 16 klubova iz 7 zemalja, pa spalo na 12 jer su ih dissovali Slovenci i Mađari, pa evo mesec i po pre početka nemaju konačan spisak učesnika (Tatran se svađa sa EHF-om), najavljene prenose, sajt, prisustvo u medijima bilo koje vrste... Fatamorgana.

• 3 weeks later...
Posted

Slika i prilika našeg rukometaJuniorska rukometna reprezentacija Srbije završila je učešće na Svetskom prvenstvu u Grčkoj porazom od reprezentacije Mađarske rezultatom 35:34 posle produžetka. Najefikasniji u našoj selekciji bio je Nenadić sa devet golova, Jokić je postigao šest, a Ilić pet pogodaka. Srpski juniori su na kraju zauzeli sramotno 18. mesto i najslabije su plasirana evropska selekcija na ovom takmičenju.