Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Strašno je ovo izdrkavanje nad rukometom kao sportom u izvedbi komentatora i cenjenog nam selektora. Sledeći put kad bilo ko od novinara i komentatora zakuka nad zlehudom sudbom rukometa kod nas i malom broju dece koja ga treniraju, neka razmisle zašto bi bilo ko trenirao sport u kome "sudije rade šta hoće i stalno nas kradu", čime nam sistematski ispriaju mozak godinama.

Posted (edited)

Spelerberg :ziga: Spasao ih gosha kad je skinuo ono Zilu, za njega posebanHail.gif

Edited by Zli Gli
Posted

VUHU! Produžetci! al svi uredno navijamo za Dance :)

Posted (edited)

odlicna utakmica, koju moram da gledam sa komentarom ova dva idiotaja navijam za francuze, ali mi je u principu svejedno

Edited by Timmi
Posted (edited)

Sudije nas pokrale. Bice tesko u produzetcima ali vjerujem u pobjedu.Ona "super" odbrana Hansena je bio cist sedmerac. Fernandez je dobio 2mn a da nije ni pipnuo igraca.

Edited by borris_
Posted
al svi uredno navijamo za Dance :)
Vi er røde, vi er hvide,Vi står sammen, side om side -_- Eh, kad bi sad skroz preokrenuli u produžetku...
Posted
Francuska jest favorit, ali ne bi se slozio da je bas za klasu bolja, pogotovo sto danci bukvalno igraju na domacem terenu. Nadam se da ce biti gusta utakmica i da ce dobiti francuzi.
VUHU! Produžetci! al svi uredno navijamo za Dance :)
Sad jos da dobiju francuzi :D ne mogu da navijam nikako za ekipu koja ima Lindberga, Sondegorda i Vilbeka, ne znam koji mi je "drazi" :P
Posted
Sudije nas pokrale. Bice tesko u produzetcima ali vjerujem u pobjedu.Ona "super" odbrana Hansena je bio cist sedmerac. Fernandez je dobio 2mn a da nije ni pipnuo igraca.
Strajniću? :PNema govora o krađi, možda ponekoj "pogrešnoj" odluci. Da su krali ne bi isključili Danca na 3min do kraja taman kad su ovi izjednačili.
Posted
al svi uredno navijamo za Dance :)
I ja navijam za Francuze.
Posted

Denart koji ne mož da se sastavi s loptom u kontri :)