Halvard Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Strašno je ovo izdrkavanje nad rukometom kao sportom u izvedbi komentatora i cenjenog nam selektora. Sledeći put kad bilo ko od novinara i komentatora zakuka nad zlehudom sudbom rukometa kod nas i malom broju dece koja ga treniraju, neka razmisle zašto bi bilo ko trenirao sport u kome "sudije rade šta hoće i stalno nas kradu", čime nam sistematski ispriaju mozak godinama.
Zli Gli Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 (edited) Spelerberg Spasao ih gosha kad je skinuo ono Zilu, za njega poseban Edited January 30, 2011 by Zli Gli
Svarog Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 VUHU! Produžetci! al svi uredno navijamo za Dance :)
Timmi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 (edited) odlicna utakmica, koju moram da gledam sa komentarom ova dva idiotaja navijam za francuze, ali mi je u principu svejedno Edited January 30, 2011 by Timmi
borris_ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 (edited) Sudije nas pokrale. Bice tesko u produzetcima ali vjerujem u pobjedu.Ona "super" odbrana Hansena je bio cist sedmerac. Fernandez je dobio 2mn a da nije ni pipnuo igraca. Edited January 30, 2011 by borris_
Halvard Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 al svi uredno navijamo za Dance :)Vi er røde, vi er hvide,Vi står sammen, side om side -_- Eh, kad bi sad skroz preokrenuli u produžetku...
KennyDalglish Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Francuska jest favorit, ali ne bi se slozio da je bas za klasu bolja, pogotovo sto danci bukvalno igraju na domacem terenu. Nadam se da ce biti gusta utakmica i da ce dobiti francuzi. VUHU! Produžetci! al svi uredno navijamo za Dance :) Sad jos da dobiju francuzi :D ne mogu da navijam nikako za ekipu koja ima Lindberga, Sondegorda i Vilbeka, ne znam koji mi je "drazi" :P
Svarog Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sudije nas pokrale. Bice tesko u produzetcima ali vjerujem u pobjedu.Ona "super" odbrana Hansena je bio cist sedmerac. Fernandez je dobio 2mn a da nije ni pipnuo igraca.Strajniću? :PNema govora o krađi, možda ponekoj "pogrešnoj" odluci. Da su krali ne bi isključili Danca na 3min do kraja taman kad su ovi izjednačili.
mobio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 al svi uredno navijamo za Dance :)I ja navijam za Francuze.
Svarog Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Denart koji ne mož da se sastavi s loptom u kontri :)
Recommended Posts