crtamOrasi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jeste realno, samo sto je Francuska za klasu iznad Danske.Zanima me sta ce uraditi Hansen protiv francuske odbrane.
Svarog Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Danci su carevi!kakva krila! kakvo trčanje cele ekipe u kontru! Landin koji je gurnuo Hvidta u zaborav, a mislio sam da će im to biti najveći problem! brze i zanimljive akcije! jedva čekam finale!naj impresije:1. prva kontra na utakmici, Christiansen trčeći unazad prodaje lažnjak u sredinu. rutinska realizacija.2. u sred akcije srednjak baca Lindbergu na krilo, ovaj iz prve Sondegardu, valjda, koji utrčava na beku.3. Sondegard kroz noge Šterbiku, iz nemoguće situacije, lopta po zemlji.i još nešto:navijao sam protiv Šterbika. jbt, skroz razumem čoveka al sam se sve vreme osećao kao da me je prodao. valjda zato što sam ga prvi put gledao čitavu utakmicu u dresu Španije. inače mi je španska reprezentacija posebno antipatična sa tim stalnim naturalizovanjem (Dušebajev, Šćepkin, Rutenka, Šterbik...)
KennyDalglish Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Realno dve najbolje ekipe u finaluFrancuzi bez vecih problema, B.Zil fenomenalan, 7 od 7 i jos nekoliko sedmeraca na njemu, uz standardno dobrog Omejera. U ovom drugom mecu golman je presudio, ovaj mali Landin je branio na nivou Kaspera Vita, 22 obrane Hansen u 2 pol. odlican, izuzetno uporan igrac, krenuo je ocajno sa 3 izgubljene lopte, dva puta ga je hladio Vilbek u prvom. Francuska jest favorit, ali ne bi se slozio da je bas za klasu bolja, pogotovo sto danci bukvalno igraju na domacem terenu. Nadam se da ce biti gusta utakmica i da ce dobiti francuzi.
notenoughreasonsforclaire Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Balvani sa RTS-a ni utakmicu za treće mesto ne mogu da prenose. Klizanje je važnije.
Svarog Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 http://www.handball2011.com/news/all-star-team-world-championship-announcedidealni tim prvenstva:Left wing: Harvard Tvedten (Norway)Right wing: Vedran Zrnic (Croatia)Pivot: Bertrand Gille (France)Left back: Mikkel Hansen (Denmark)Centre back: Dalibor Doder (Sweden)Right back: Alexander Petersson (Iceland)Goalkeeper: Thierry Omeyer (France)Most valuable player: Nikola Karabatic (France)nije mi janso kako Karabatić kao MVP nema mesto u idealnoj postavi :D
Ros Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 nije mi janso kako Karabatić kao MVP nema mesto u idealnoj postavi :Da meni nikad nije bilo jasno da se bira najbolji igrac prvenstva pre odigranog finala. i to nije samo u rukometu.
Svarog Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 (edited) Sta rade Sterbik i Sjostrand neki stream, nadam se? ovde niko ne prenosi...+ Landin iz Danske... je l' Omejer stvarno toliko dobro branio da je zaslužio mesto u naj timu (nisam se baš nagledao Francuza)? Edited January 30, 2011 by Svarog
KennyDalglish Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 sjostrand ima 17 obrana u 1 pol, sterbik nesto manje, neverovatno sta sve skidajune mogu pomoci za stream, gledam na norveskoj tv
Svarog Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 prvih 15min prenosa finalne utakmice protiče u Kovinjalovom i Vukovićevom (stručni konsultant) jadikovanju nad suđenjem na ovom prvenstvu, kao i razjašnjavanjem nekih rukomentih pravila (vraćanje lopte golmanu i sl.), a bogami i nad tome kako nam je samo Balić/Karabatić (20min) falio za najveći domet... tu i tamo se nešto kaže i o igri na terenu.
Zli Gli Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ne daju se Danci, evo ih samo na -1. Hansen ih drzi u igri, jeben igrac skroz.
SNARC Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hansen je kralj..Francuzi do skoro bili zapanjujuci..Rukomet je divna igra kada gledas timove koji znaju da je igraju..Navijam za Dance.
Zli Gli Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Navijam i ja, evo Hansen malopre i izjednacio... ali Abalo malo proradio, evo opet vode Francuzi.Hansen opet
Joe D Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hansen Bog rukometa. Kakva odbrana 1 na 1 na Abalou u kontri, majko mila!
Zli Gli Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 (edited) Abalo im je zato zabio 3 komada u zadnjih par minuta... ali niko ne masi sa krila, neverovatno.29:29, tri i po minuta do kraja. Ajmo braco Danci Do kurca, 2 minuta iskljucenje i +1 za Francuze. Edited January 30, 2011 by Zli Gli
Recommended Posts