Mil@n Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Da, zaista oni ulaze u meceve sa takvom dilemom... juce Curkovic udara igraca u predelu vrata, dobija iskljucenje, Vukovic pizdi i mlatara rukama u "Dokle vise da ti govorim, debilu" modu, Curkovic se vraca u igru i za 90 sekundi pravi isti takav prekrsaj za trece iskljucenje. Tu je u pitanju cista bahatost zasnovana na rezonu "Nece valjda svaki put da me iskljuce za nasrtaj".Da li želiš da kažeš da to što imamo retarde u ekipi znači da nas sudije sa vremena na vreme ne zakinu u ponekoj utakmici?
hattori Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 -2 i iskljucenje!ajmo bre hrvati!:Hail:kakvi useri od golova svedjana.
Joe D Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Kakvo objasnjavanje Svedjana, nisu pogresili ceo mec.
Goranz Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Da li želiš da kažeš da to što imamo retarde u ekipi znači da nas sudije sa vremena na vreme ne zakinu u ponekoj utakmici?Mozda nas i zakinu u ponekoj utakmici ali na ovom prvenstvu to definitivno nije bio slucaj, cak smo imali i povoljne sudijske odluke u trenucima kada smo pokusavali da oborimo strahotni Alzir. Nemamo apsolutno nikakvu igru niti su nasi igraci fizicki spremni za vise od 40-45 minuta visokog ritma. Otprilike nastupas kao portparol Vukovicevog "Brine me da ce nas sudije pokrasti" stava, dok ga nije toliko brinulo sto u postavi ima Toskica i Curkovica.
Mil@n Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Mozda nas i zakinu u ponekoj utakmici ali na ovom prvenstvu to definitivno nije bio slucaj, cak smo imali i povoljne sudijske odluke u trenucima kada smo pokusavali da oborimo strahotni Alzir. Nemamo apsolutno nikakvu igru niti su nasi igraci fizicki spremni za vise od 40-45 minuta visokog ritma. Otprilike nastupas kao portparol Vukovicevog "Brine me da ce nas sudije pokrasti" stava, dok ga nije toliko brinulo sto u postavi ima Toskica i Curkovica.Care, već sam se na prethodnim stranama ogradio da nisam detaljno pratio prvenstvo i ostavljam prostora da u nečemu grešim. Protiv Šveđana mi je delovalo da kada god smo prišli na malo razliku, nema sile da tu razliku ne daj bože prelomimo na našu stranu, ili uđemo u egal i to ne zbog realno loše igre, već i zbog "više sile". Bottom line, i da nemam u postavi Toskića i Ćurkovića, i da smo 30% jači nego što smo, nemam dileme da bi nas sudije u tom slučaju još više potkačinjale™, pogotovu protiv domaćina. Jednostavno, nemamo nikakav autoritet u tom sportu, a verovati da su odluke sudija uvek i samo u njihovom slobodonom uverenju bez pritisaka sa strane poprilično je naivno.
jigsaw Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 (edited) pa dal je moguce da svaki napad sa igracem vise zavrsavamo nabijanjem igraca kroz sredinu :isuse:edit: smesni smo ko crtic... rezultat imamo jedino iz razloga sto su nas potcenili, al venta ce to da isamara na poluvremenu i ondak se mozemo slikati Edited January 23, 2011 by jigsaw
tsva Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 pa 20 jebenih sekundi do kraja niko ne zna da napravi takticki faul da zaustavi napad
Ted Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Kada bi utakmice trajale 30 minuta, mi bi bili veoma ozbiljna ekipa.Naša taktika je krajnje jednostavna, daj Vujinu i čekaj šta će da bude. Kada bi on mogao da postigne 25 golova po utakmici bilo bi super.Poljaci opšte sa nama trenutno.
SNARC Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Imas igraca vise,njihovu gresku u napadu,priliku za munjevit kontranapad koji ce rezultirati golom u roku od tri sekunde..Ali ne,cekaj da prvo golman opipa i da se svi lagano odvuku do njihovog gola..pa cemo mi malo da masiramo,kroz bekove,sto da zurimo. Jebem ti ljude..vracam se gledanju NFL-a
tsva Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 krkan nam presudjuje vec 10 godina i uvek se nadje na spisku
jigsaw Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 (edited) kakvi slepci sunce ti zareno ma treba nam oduzeti ep 2012 Edited January 23, 2011 by jigsaw
Feindouno Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Treba ukinuti rukomet kod nas.Kakav zadnji napad
Recommended Posts