Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted
Prva vest o Rajkovicu, nakon objavljivanja spiska, bila je da ce se prikljuciti ekipi nakon utakmice finala Kupa Danske... medjutim, cini mi se da je ta tekma vec odigrana. Ko zna sta je u pitanju, te se lik uopste ne javlja. Mada, ukoliko sam uredjuje svoju fan stranicu na facebook-u, onda definitivno ima neki problem u glavi... :)
izgleda potpisao novi ugovor sa Dancima, pa mu sada šište jajca za reprezentaciju :isuse: iz nekih priča sam čuo da je teška budaletina, bio je i sa Cveletom u sukobu, mislilo se da je u Cveletu problem, ali je sad očigledno šta je u pitanju...mislim da je posle Vujina najkvalitetniji na poziciji desnog beka, igra u oba pravca, ali šta je tu je, Aca Stojanovic ume na isprangija u napadu, matori Lapčević će igrati odbranu...
Posted
na bogojavljenje
meni je to svaki dan. jel mozze neshto u brojkama, a da se ne dogovaramo po kom kalendaru?
Posted
meni je to svaki dan. jel mozze neshto u brojkama, a da se ne dogovaramo po kom kalendaru?
blago tebi. :)odmah potom sam otvorio poseban topik za prvenstvo.
Posted (edited)
To ti je dan posle Krstovdana, a dan pre Svetog Jovana, a tada najhrabriji momci plivaju za casni krst, i redovno pobedjuju vaterpolisti Crvene Zvezde. Edited by Delija67
Posted

Победили смо Французе 30-28, на полувремену смо имали 5 разлике.Французи су играли у неком комбинованом саставу при чему Карабатић није играо у 2. полувремену, 1. нисам гледао.

Posted

nisu igrali veceras za francuze Karabatic, Braca Gilli, Narcisse, i veci deo bez Dinnarta

Posted

lepo bi bilo da se napravi poseban topic za predstojece evropsko.naravno, tu cast da otvori topic treba imati neko ko ce dati 1 jak™ uvodni post o nasoj reprezentaciji, potencijalnim favoritima i ostalim zanimljivostima.cenim da imamo i nekog ko intenzivnije prati rukomet ovde.sto se mene tice, to je sport koji najmanje pratim tokom godine a ubedljivo se najvise lozim i nerviram kada igra nasa reprezentacija.uz prvenstva u fudbalu, takmicenja u rukometu gde igra nasa reprezentacija su mi najzabavnija (ili najnervoznija).

Posted

jes vala, nisam primetio taj topic.uvodni post pokraden.

• 4 weeks later...
Posted
David Barufet (40), objavio je odluku o povlačenju i završetku igračke karijere na kraju sezone. Posle 23 godine u dresu samo jednog kluba, sa kojim je osvojio sedam Liga šampiona, dva Kupa kupova, jedan Kup EHF i pet Superkupova Evrope, dok je na domaćoj sceni podizao trofej namenjen prvaku 11 puta, osam puta Kup, 11 puta Superkup i šest puta ASOBAL Kup. Uz to, bio je i svetski šampion sa Španijom u Tunisu 2005. godine.
:Hail: 23 godine u istom klubu!?
Posted

Kasper brani za FC Kopenhagen a Losert brani za Kretej, barsini golmani za ovu sezonu su Barufet i Saric