Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Gubimo 4 razlike u zsmehotresno sudjenje neke dvojice budala iz Slovacke. Rukomet uz vaterpolo jos jednom dokazuje da treba biti ukinut dok se nesto generalno ne promeni u pravilima i uticaju sudija na sport.
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Kakva smehotresija od sudjenja; sada iskljucenje Ilica...Kod Bukvijaca najjaci Boldrik sa gola
nexus13 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 golmani su nam ocajnikoji golmani... ?? Nek stavi drvo, bolje ce biti...
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 U svakoj odbrani Bukvicji prave bar pet iskljucenja koje sudija ne vidi.
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Faul Terzica koji sudije opet ne sankcionisu jer mesar ima dva iskljucenja; a onda faul u napadu Vilovskomc
Feindouno Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 igramo tragikomicno ali ovo sudjenje je kriminal
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Sada cim se vratio u igru 7 metara i novo iskljucenje bem ti zivot kakav sport
nexus13 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 stoji prica sa sudijama, ali igramo k'o vulve, a golmana nemamo...
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Poraz nasih; utisci:-Nasi su igrali ko picke, bezvoljno-Momir Ilic koliko je dobar toliko i smeta ovom timu-Dobrivoje Markovic je tragedija. Nije ni cudo sto nasi ne koriste bekove-Igrac utakmice golman Bukvije Boldrik-Sudnjenje uzas-Rukomet je govno
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 uz to da dodam da Nislije trebaju dobro da vrate ono zvizdanje himni i je//m te srbijo, cetnici i slicne Bukvijske debilitete.Ups, evo Halid prica.
Dorando Pietri Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ocekivano je bilo da bude tesko, imajuci u vidu koliko smo oslabljeni. Prakticno smo igrali bez prva tri srednja beka...ok, Nenadica nema vec citavu vecnost i pitanje je da li ce se i kada vratiti, Sesumu se desila ona tragedija, ali mi nije jasno sto nije igrao Andjelkovic...cini mi se da sam procitao da je pozvan za ovaj dvomec i da se oporavio od povrede iz Poreca...ili sam se istripovao Jedino pristojno krilo koje imamo je Nikcevic, a njega jos uvek nema...a nema ni Curuvije, a ne treba naglasavati koliko nam znaci Nikolic na pivotu. On bi trebalo da igra u Nisu.Bitno je da ovo dobijemo preko 3 u Nisu, i bice sve ok
Herceg Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Andjelkovic su juce povredio na treningu ali ce navodno igrati u Nisu
sekretar Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dok god se Cvetkovic inati, mi i nismo za bolje, igra bez krila i sa jednim pivotmenom (Vilovski), definitvo Toskic nije za ozbilnjije racunanje medju igraca, sa Dragicevicem resiti sporenja, Nenadic igra u Madjarskoj za klub, polako ga ukljuciti u reprezentaciju i bice ok
Recommended Posts