Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Dobar rukomet na Areni 2

Posted

Nenadic ubi, dao je ja mislim svih 11 u drugom.

Posted

ako je tačno  da je Rus napustio Vardar i da su svi igrači slobodni, a da ovu sezonu završavaju volonterski, onda je ovaj F4 još veće čudo nego ono kad su osvojili

Posted

sad gledam rezultate i vidim da u svakoj od ekipa na f4 ima po neki nas igrac, a nenadic cak 12 golova u pobedi svoje ekipe

kako godinama uspevamo da budemo toliko blato reprezentativno, ako imamo dobre igrace?

i ko/gde pravi vise te igrace, kad nam je rukomet od 90tih u kanalu?

Posted

Iz slicnog razloga kao fudbal od tzv. struke do kriminala i na kraju malo vremena za pripreme.

Svaka cast devojkama, nadam se da nece prosuti 14 razlike i da ce ova generacija konacno otici na OI 2020.

Posted (edited)

nevera, šta radi Vardar

mada verovatno pirova pobeda ako je teža povreda Karačića, a izgleda da jeste

Edited by levi
Posted

Raspada se kao Barselona u __________( ime sporta po izboru) 

Šta im uradi Vardar :Hail:

Sutra oproštaj Ilića sa titulom, Nenadić MVP ,Milosavljev najbolji golman sa samo 22godine

Posted

Svaka im čast na preokretu, gubili su 5 razlike sredinom  drugom poluvremena, i na kraju preokrenuli za pobedu. 

Španske sisice se usrale u poslednjih 10 min

Posted

Bila je baš ludnica u drugom poluvremenu Vesprem-Kielce, Nenadić u neviđenoj formi, prvi put da gledam, a da nije bio štetočina za svoj tim, žao mi je što drugi meč nisam stigao da gledam. Bravo za Vardar. Biće odlično finale. Pod znakom pitanja su i Šterbik i Nađ za sutra.

Posted

Srpski rukomet = Hrvatska košarka. Individualni potencijal, ali reprezentacija ništa ...

Posted

pomogla Hrvatska, svaka im čast. odigrali čisto za Srbiju. mogli su komotno da ne pobede i da se ništa ne primeti

sad teži deo posla, treba pobediti neugodnu Belgiju u gostima i Švajcarsku kod kuće ubedljivo

Posted

Svajcarska sada mora da juri pobedu protiv nas jer kao treci mogu da ispadnu.

Mi bi sa pobedom samo kuci protiv Svajcarske bili sigurno medju 4 najbolje trece i isli bi na EP uz pobedu komsija nad Belgijom kuci.

Tako da nam mozda i nisu pomogli ali su odigrali posteno sto se njih tice.