January 28, 20196 yr Quote Veselin Vujović: Ne napadajte Peruničića, 18. mesto odgovara trenutnom kvalitetu našeg rukometa, prihvatio bih poziv Srbije Bogdanović solidan
January 28, 20196 yr Danas izjavio u fazonu sve zemlje regiona su zadovoljne ovim prvenstvom, Hrvatska sto ce moci da se bori za Tokio, Srbija sto nije bila zadnja a Slovenija sto nije ni ucestvovala
February 10, 20196 yr SK prenosi EHF cup. Eto sanse, za nas nemaoce Arene, da vidimo nesto i od evropskog klupskog rukometa.
February 25, 20196 yr Pa sta je ovo, da li je moguce da ja nisam cuo da je Istok Puc umro, To je bilo jos 2011. godine. Gleadm juce ovog Hrvoja Horvata, Wiki me baca na oca, a tamo pise da je njegova cerka bila udata za late Istoka Puca. Mislim da sam skoro pisao kako nas je Zagreb Hromos ubio u Nisu kad je on igrao, pa da li je moguce da sam ja toliko...ne znam.... Caru, legendo, igracino, RIP.
April 11, 20196 yr Gleda li neko. Vodimo dva gola. Al ne valja sto je Jos 20 minuta do kraja, kvota na Hrvate trenutno 3.40.
April 11, 20196 yr 1 minute ago, James Marshall said: Priznaj, šta si igro, da gubimo bez hendikepa Nisam nista igrao, zaboravio sam na utakmicu, a i sigurno je mala kvota bila.