W.F.C. Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Jos uz to sad tri idu dalje iz grupe, a ne 4 ko prosli put pa osmina finala. Izgleda nove dve grupe po 6 se prave posle, tesko za nas.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 https://www.juznevesti.com/Sport/Veselin-Vujovic-pred-vratima-Zelje.sr.html
Filozof manijak Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Ako se vest obistini, Želja konačno uzima titulu. Uzeli bi i prošle godine da kormilar nije bio Petković. čovek prosto nije dorastao. Što se tiče Vuje, vrlo težak čovek, ali odličan stručnjak.
James Marshall Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Odvratan lik, jedan od grobara srpskog rukometa, iz vremena dok se još imalo šta spasavati
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 56 minutes ago, Nesh said: Nisam odusevljen. Nadam se da gresim. Ako nista drugo, deluje da je prica ozbiljna, i da se nije odustalo od iste.... Inace Sretenovic produzio ugovor, za Djukica stigla odlicna zamena iz Panceva, onaj mali sa kosicom sto nam mnogo muka zadavao. Stigao takodje pivot iz zvezde, kao i krilo iz istog kluba.. Srednji bek iz Banjaluke koji igrao po boljim ligama... Ustvari vrv sve ovo znas, nego mi merak sto se ovako rano formira ekipa, a prava pojacanja po meni tek treba da se ocekuju.
Filozof manijak Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 1 hour ago, Nesh said: Nisam odusevljen. Nadam se da gresim. Zašto?
Nesh Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 (edited) 35 minutes ago, Filozof manijak said: Zašto? Hm...imam utisak da s njim ne ide bas dobra atmosfera u timu, bar ga se tako secam iz vremena dok je vodio reprezentaciju. To je samo moj utisak, ne bih mogao da napisem dtaljno obrazlozenje. S druge strane, osvajao je titule sa Vardarom i Zagrebom, ima i SEHA ligu, trece mesto sa Slovenjom na svetskom prvenstvu...itd, tako da se mozda i Zelji posreci. Edited July 3, 2018 by Nesh
Nesh Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 37 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ako nista drugo, deluje da je prica ozbiljna, i da se nije odustalo od iste.... Inace Sretenovic produzio ugovor, za Djukica stigla odlicna zamena iz Panceva, onaj mali sa kosicom sto nam mnogo muka zadavao. Stigao takodje pivot iz zvezde, kao i krilo iz istog kluba.. Srednji bek iz Banjaluke koji igrao po boljim ligama... Ustvari vrv sve ovo znas, nego mi merak sto se ovako rano formira ekipa, a prava pojacanja po meni tek treba da se ocekuju. Pa dolazak Vujovica i ova "rana" pojacanja svakako ukazuju na to da je prica ozbiljna, nego ja sitnicarim oko Vujovica, nije mi bas peterano simpatican. Verovatno je do mene.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 9 minutes ago, Nesh said: Pa dolazak Vujovica i ova "rana" pojacanja svakako ukazuju na to da je prica ozbiljna, nego ja sitnicarim oko Vujovica, nije mi bas peterano simpatican. Verovatno je do mene. Kad dovede dva slovenca sa njihovog sireg spiska i jednog severnomakedonca sa njihovog glavnog, oprostices mu ruznu proslost
Dali_man Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Quote Rukometni klub Železničar potvrdio je da je novi trener niškog kluba Veselin Vujović. Ponovo u srpskom rukometu – Vujović novi trener Železničara!
W.F.C. Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Dobro je, najbitnije da grad (ili ko vec finansira...) nije digao ruke od kluba, od toga je sve zavisilo. Ima nade da se pocetkom avgusta okupi ozbiljan tim.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) http://mondo.rs/a1116362/Sport/Ostali-sportovi/Veselin-Vujovic-novi-trener-Zeleznicara-iz-Nisa.html Питање је колико ћемо успети у кратком периоду, али колико сам разумео људе који су утицали да ја овде дођем, ово није краткорочан план, већ нешто што треба да Ниш великим словима упише на рукометну мапу Европе - навео је Вујовић. Edited July 4, 2018 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Nikodije Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Čitam da će vuja u nišu imati 20k evra mesečno. Brutalna plata ako je istina. Ko uopšte finansira želju i odakle odjednom tolike pare u klubu
Recommended Posts