Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Тол'ко му беше...

Posted

kaže ovaj da vam odgovara nerešeno u N. Sadu

Posted

Voša uzela 6.titulu za redom, pobedom  nad Partizanom 20:19

Posted

Na kraju ni Naisa ni Zeleznicar nisu uspeli da osvoje titulu. Sto se Zelje tice, ocekivao sam da ce biti tesko protiv Metaloplastike. Nazalost, nisu uspeli. Sve u svemu, tesko je osvojiti titulu sa samo jednom pobedom na strani. Za utehu, iskoristio sam bar super kvotu na Metaloplastiku.

Posted

idete u Sehu prvi put?

nije loša zajebancija, Zagreb, Vardar, Celje. Meshkov Brest(?)

Posted

A mozda i Kielce od naredne sezone..

Posted

Op pa mi igramo kvlifikacije za svetsko protiv Portugala .

Da mi nije ostao stream na RTSHD ne bi imao pojma.

Portugal nas je eliminisao sa jednog šampionata pre nekoliko godina,da li nam je to bila lekcija? 

Posted

Nije lose 7 razlike s obzirom na sastav, otkaze, rasulo u savezu. Mogli bi do prolaza u revansu.

Posted (edited)

Nije lose 7, ali nije bilo zgoreg obezbediti jos par komada razlike. Ali dobro, moglo je i gore. :dry:

Ne znam da li smo tamo bas sto posto bezbedni. 

Inace, u publici ozbiljno pojacanje. :) Sestricina moje drage, nepunih 10 godina, dopala joj se atmosfera, uzivala u utakmici, kaze idemo i sledeci put.

Edited by Nesh
Posted

Ako smem da primetim, igramo malo brzi rukomet otkad nema trutova Vujina, Ilica...

Posted

Lepo je ovo izgledalo, pogotovo u odbrani. Bilo je vreme da se uradi smena, i povuče generacija '86.

Posted (edited)

Madjari prosli Sloveniju u barazu. Prvu u Sloveniji dobili 29:24, danas u Madjarskoj 26:22 za Sloveniju.

Edited by Nesh
Posted

ajde što su ih prošli, ali kako su uopšte mogli da igraju Mađarska -Slovenija,  a ovamo Portugal - Srbija 

kako to žrebaju, jel ima tu nekih nosilaca

Posted

Ni ja nisam pohvatao sistem, izgleda zene igraju grupe a muskarci samo ove baraze kao kvalifikacije, znam da sam bar 3, 4 puta u zadnjih 10, 15 godina gledao u Cairu baraze za neko prvenstvo.