Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Baš mi drago što su dobili Španci, da prekinu famu o francuskoj dominaciji.

Ali Vojvoda, koja je to golmančina :hail:

Posted

Mnogo bolji spanci, zasluzeno su dobili. 

Posted

odlično i drugo polufinale, produžak

realno Šveđani se izglupirali, trebalo je da dobiju

Posted

portugal u baražu za sp, opet više sreće nego pameti

Posted

na kraju prvenstvo odlučio dolazak Šterbika. branio jedno poluvrme u finalu i doneo titulu Špancima. bog otac

Posted

Drugo poluvreme Spanija odigrala vrhunski, sto kaze Straja "Ovo bi neko trebao da snimi".  Mene je odusevio Dujsebajev, milina ga je gledati kako igra i razigrava. 

Posted

+1 za španiju, najbolji tim bez dileme. arpad u jednom trenutku pred kraj 64% odbranjenih...

• 4 weeks later...
Posted (edited)

ko šta ima od prljavog veša neka iznese sveee, idemo prolećno spremanje

Selektor reprezentacije Jovica Cvetković u izveštaju UO RSS o Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, koji se pojavio u medijima, izneo je niz optužbi na račun igrača i funkcionera Saveza. Između ostalog, Cvetković je igrače optužio za „izlaske po noćnim klubovima Zagreba“, potpredsednika UO RSS Dragana Škrbića „za provociranje u vidu izjava u medijima posle meča sa Hrvatskom, posle čega je usledio izvinjenje“, a predsednika UO RSS, Božidara Đurkovića „za neobezbeđivanje sredstava za testiranje igrača i video analizu“, dok je kancelariji RSS zamerio probleme u snabdevanju opremom i rekvizitima „kao mnogo puta do sada“.

• Pod hitno se zahvaliti igračima koji su svojim odnosom i ponašanjem pokazali da ne zaslužuju status reprezentativca Srbije. Da li posle svega treba da budem zadovoljan? Da, i ponosan. Udahnuo sam život i nadu sportu koji mi je sve dao. Sakrivati pod tepih sve prljavštine koje su nas pratile neću i nemam pravo zbog čestitih ljudi u ovom sportu i istine koja nas jedino može izneti iz gliba na put negdašnjih uspeha – napisao je između ostalog Cvetković, koji je naglasio i to da je sedam igrača rezerviralo avionske karte pre poslednjeg meča sa Islandom u Splitu.

Igrači nisu ostali dužni selektoru. Medijima su se obratili u vidu pisma koje prenosimo u celosti:

http://www.balkan-handball.com/balkan/crni-dani-za-srpski-rukomet-reprezentativci-odgovorili-na-cvetkovicev-izvestaj/

:jerry:

Edited by levi
  • 2 weeks later...
Posted

Naisa danas pobedila Medicinar 39:32 (tamo izgubile sa 4 razlike, isti broj bodova, ali bolji medjusobni odnos) i prve su na tabeli. 

Lepo izgledaju rukometne tabele trenutno: Naisa i Zelja na prvom mestu.

Jos kad bi tako kojim cudom i ostalo posle plejofa, lepo bi bilo. :)

Posted

Niko ne gleda. Ubili smo Zvezdu iako je imala od 29 golova najmanje 20 iz kontri ili brzog centra. Mi smo za celu utakmicu imali jenu polukontru i jednu promasenu kontru kad je vec bilo gotovo. 

Posted
20 hours ago, Nesh said:

Niko ne gleda. Ubili smo Zvezdu iako je imala od 29 golova najmanje 20 iz kontri ili brzog centra. Mi smo za celu utakmicu imali jenu polukontru i jednu promasenu kontru kad je vec bilo gotovo. 

Gledao ja. Ovo smo dobili na cist autoritet trenera. Posle svakog trazenog tajm auta i zesceg napusavanja igraca, ekipa je igrala bolje i organizovanije. Na kraju smo relativno lako stigli i prestigli Zvezdu.

Posted

Dobar je Tibor, šteta što ga pijani Cvele nije više koristio na prvenstvu

• 2 weeks later...
Posted

Velika pobeda rukometnog saveza Srbije,

Reprezentacija Srbije će igrati u Kragujevcu bez obeležja

https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/rukomet/velika-pobeda-srbije-odluka-ehf-kosovska-selekcija-ce-morati-da-igra-u-kragujevcu-bez/nlk0w80

Kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo juniorki, koji će od 23. do 25. marta biti održan u Kragujevcu, proteći će bez intoniranja himni i isticanja nacionalnih simbola reprezentacija učesnica.

Ovu odluku donela je EHF, na zahtev Rukometnog saveza Srbije.

Na turniru generacije 1998. učestvovaće selekcije Srbije, Norveške, Slovačke i Kosova.

Izvršni odbor EHF istakao je da je Srbija kao domaćin sve preduzela kako bi turnir protekao u najboljem redu, da je garantovana bezbednost svim učesnicima i rešeno pitanje ulaska selekcije Kosova na teritoriju Srbije.

U dvorani "Jezero" neće biti istaknute ni zastave država iz kojih dolaze sudije i delegat, jedina vidljiva biće zastava EHF.