Filozof manijak Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Baš mi drago što su dobili Španci, da prekinu famu o francuskoj dominaciji. Ali Vojvoda, koja je to golmančina
levi Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 odlično i drugo polufinale, produžak realno Šveđani se izglupirali, trebalo je da dobiju
theanswer Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 portugal u baražu za sp, opet više sreće nego pameti
levi Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 na kraju prvenstvo odlučio dolazak Šterbika. branio jedno poluvrme u finalu i doneo titulu Špancima. bog otac
Zico Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Drugo poluvreme Spanija odigrala vrhunski, sto kaze Straja "Ovo bi neko trebao da snimi". Mene je odusevio Dujsebajev, milina ga je gledati kako igra i razigrava.
MocaVukotic Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 +1 za španiju, najbolji tim bez dileme. arpad u jednom trenutku pred kraj 64% odbranjenih...
levi Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 (edited) ko šta ima od prljavog veša neka iznese sveee, idemo prolećno spremanje Quote Selektor reprezentacije Jovica Cvetković u izveštaju UO RSS o Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, koji se pojavio u medijima, izneo je niz optužbi na račun igrača i funkcionera Saveza. Između ostalog, Cvetković je igrače optužio za „izlaske po noćnim klubovima Zagreba“, potpredsednika UO RSS Dragana Škrbića „za provociranje u vidu izjava u medijima posle meča sa Hrvatskom, posle čega je usledio izvinjenje“, a predsednika UO RSS, Božidara Đurkovića „za neobezbeđivanje sredstava za testiranje igrača i video analizu“, dok je kancelariji RSS zamerio probleme u snabdevanju opremom i rekvizitima „kao mnogo puta do sada“. Pod hitno se zahvaliti igračima koji su svojim odnosom i ponašanjem pokazali da ne zaslužuju status reprezentativca Srbije. Da li posle svega treba da budem zadovoljan? Da, i ponosan. Udahnuo sam život i nadu sportu koji mi je sve dao. Sakrivati pod tepih sve prljavštine koje su nas pratile neću i nemam pravo zbog čestitih ljudi u ovom sportu i istine koja nas jedino može izneti iz gliba na put negdašnjih uspeha – napisao je između ostalog Cvetković, koji je naglasio i to da je sedam igrača rezerviralo avionske karte pre poslednjeg meča sa Islandom u Splitu. Igrači nisu ostali dužni selektoru. Medijima su se obratili u vidu pisma koje prenosimo u celosti: http://www.balkan-handball.com/balkan/crni-dani-za-srpski-rukomet-reprezentativci-odgovorili-na-cvetkovicev-izvestaj/ Edited February 23, 2018 by levi
Nesh Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Naisa danas pobedila Medicinar 39:32 (tamo izgubile sa 4 razlike, isti broj bodova, ali bolji medjusobni odnos) i prve su na tabeli. Lepo izgledaju rukometne tabele trenutno: Naisa i Zelja na prvom mestu. Jos kad bi tako kojim cudom i ostalo posle plejofa, lepo bi bilo.
Nesh Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Niko ne gleda. Ubili smo Zvezdu iako je imala od 29 golova najmanje 20 iz kontri ili brzog centra. Mi smo za celu utakmicu imali jenu polukontru i jednu promasenu kontru kad je vec bilo gotovo.
Dali_man Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 20 hours ago, Nesh said: Niko ne gleda. Ubili smo Zvezdu iako je imala od 29 golova najmanje 20 iz kontri ili brzog centra. Mi smo za celu utakmicu imali jenu polukontru i jednu promasenu kontru kad je vec bilo gotovo. Gledao ja. Ovo smo dobili na cist autoritet trenera. Posle svakog trazenog tajm auta i zesceg napusavanja igraca, ekipa je igrala bolje i organizovanije. Na kraju smo relativno lako stigli i prestigli Zvezdu.
Filozof manijak Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Dobar je Tibor, šteta što ga pijani Cvele nije više koristio na prvenstvu
levi Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Velika pobeda rukometnog saveza Srbije, Reprezentacija Srbije će igrati u Kragujevcu bez obeležja https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/rukomet/velika-pobeda-srbije-odluka-ehf-kosovska-selekcija-ce-morati-da-igra-u-kragujevcu-bez/nlk0w80 Quote Kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo juniorki, koji će od 23. do 25. marta biti održan u Kragujevcu, proteći će bez intoniranja himni i isticanja nacionalnih simbola reprezentacija učesnica. Ovu odluku donela je EHF, na zahtev Rukometnog saveza Srbije. Na turniru generacije 1998. učestvovaće selekcije Srbije, Norveške, Slovačke i Kosova. Izvršni odbor EHF istakao je da je Srbija kao domaćin sve preduzela kako bi turnir protekao u najboljem redu, da je garantovana bezbednost svim učesnicima i rešeno pitanje ulaska selekcije Kosova na teritoriju Srbije. U dvorani "Jezero" neće biti istaknute ni zastave država iz kojih dolaze sudije i delegat, jedina vidljiva biće zastava EHF.
Recommended Posts