January 24, 20187 yr kakav neosećaj za igru francuskog trenera, traži taj maut kad njegovi daju gol i Linu se to dešavalo pa su ga igrači napušavali
January 24, 20187 yr Jeste, ali nije toliki faktor. Ovo je bas lose, dvaput su odvaljeni, a Beloruse dobili na gurku. Makar su nas pobedili.
January 24, 20187 yr Falio im je puno Duvnjak, Cindric danas nista 1 na 1 nije mogao protiv francuza, ajd sto nije probijao mislim da je sam imao barem 5 presecenih lopti koje su zavrsile kontrom i laganim golom
January 25, 20187 yr 9 hours ago, Malvo said: Jeste, ali nije toliki faktor. Ovo je bas lose, dvaput su odvaljeni, a Beloruse dobili na gurku. Makar su nas pobedili. Ne slažem se da nije toliki faktor, on im je najbolji igrač i vođa ove generacije. Siguran sam da bi bolje to izgledalo sa njim, budući da se povredio u premijernoj utakmici prvenstva. Možda ne bi dobili sinoć Francuze, ali bi verovatno sa njim u sastavu dobili Švede. No, sve je to ŠBBKBB. francuzi su dva koplja iznad ovakve Hrvatske, i navijam da u finalu budu FRA i DEN, to bi bila kruna prvenstva
January 26, 20187 yr Povredio im se prvi golman, onaj sto je proglasen za najboljeg golmana sveta (ne mogu sad da mu se setim imena ) Zato su reaktivirali Arpada
January 26, 20187 yr neće da forsiraju Španci, Šterbik brani samo sedmerce. čuvaju ga za finale Edited January 26, 20187 yr by levi
January 26, 20187 yr primio je jedan u 1. pol Frnacuzi konačno naišli na jači otpor na ovom prvenstvu