Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Ako su pametni, Francuzi ce probati da ih izbace. Nema razloga da domacina uguravaju u polufinale i da se sa njim potencijalno sastanu u borbi za medalju.

Posted

Karabatic je rekao da je podjednako hrvastkog i srpskog porekla. Sada ćemo videti koga više voli

Posted

Ih što volim kad ekipe prime gol kad izvuku golmana, pogotovo kad primi ekipa Lina Červara, valjda rodonačelnika te gluposti zvane "igrač viška izvlačenjem golmana"

Posted

pa oni non stop igraju tako, teška debilana

Posted

Mislim da je to krenulo sa Holandjankama u zenskom rukometu, ali bile su uigrane i trcale kao atleticarke. Doduse, makar koliko sam gledao, na ovom EP je mnogo vise datih nego primljenih golova na taj nacin, nije da se ne isplati. 

Posted

Razbiše ih Francuzi sa pola snage.

Odgovorili su sa 5:1 odbranom na hrvatsko uvođenje 7.igrača u napadu, poremeteli koncepciju hrvatskog napada i naterali na tehničke greške..Još su ih Francuzi pojurili brzim centrom čim prime gol, te Hrvati ne stignu ni da postave odbranu. To je rizik te moderne  igre, napravi se razlika očas posla ako napad ne prođe. Čudi me da Červar nije odustao od takve rizične igre, kad je video da ne prolazi u startu.

Koliko su Francuzi fizički jaki  :ohmy:

Posted

Imam osjećaj da Francuzima treba 15 razlike, da bi i to mogli da nabiju, daju gol kad hoće. 

Posted

Spanci napravili seriju 8-0 i prosli dalje. Ne znam da li sam to ikada video na ovom nivou. 

Posted

gube ovo francuzi do kraja, a i nemci će im pomoći koliko treba

Posted

Ma namjestiće neriješeno, Francuzi prvi, Hrvati prolaze. 

Posted

Francuzi da probaju da izbace golmana i kad se brane...:D

Vodis tri gola i izbacujes golmana...Ja to uopste ne kapiram...

Posted

Ali ne razumem koja je to računica francuza da puste hrvate

Posted
1 minute ago, renne said:

Ali ne razumem koja je to računica francuza da puste hrvate

Ako je racunica, onda je losa...