Malvo Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Ako su pametni, Francuzi ce probati da ih izbace. Nema razloga da domacina uguravaju u polufinale i da se sa njim potencijalno sastanu u borbi za medalju.
Fakundo Sava Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Karabatic je rekao da je podjednako hrvastkog i srpskog porekla. Sada ćemo videti koga više voli
James Marshall Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Ih što volim kad ekipe prime gol kad izvuku golmana, pogotovo kad primi ekipa Lina Červara, valjda rodonačelnika te gluposti zvane "igrač viška izvlačenjem golmana"
Malvo Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Mislim da je to krenulo sa Holandjankama u zenskom rukometu, ali bile su uigrane i trcale kao atleticarke. Doduse, makar koliko sam gledao, na ovom EP je mnogo vise datih nego primljenih golova na taj nacin, nije da se ne isplati.
Filozof manijak Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Razbiše ih Francuzi sa pola snage. Odgovorili su sa 5:1 odbranom na hrvatsko uvođenje 7.igrača u napadu, poremeteli koncepciju hrvatskog napada i naterali na tehničke greške..Još su ih Francuzi pojurili brzim centrom čim prime gol, te Hrvati ne stignu ni da postave odbranu. To je rizik te moderne igre, napravi se razlika očas posla ako napad ne prođe. Čudi me da Červar nije odustao od takve rizične igre, kad je video da ne prolazi u startu. Koliko su Francuzi fizički jaki
James Marshall Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Imam osjećaj da Francuzima treba 15 razlike, da bi i to mogli da nabiju, daju gol kad hoće.
Malvo Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Spanci napravili seriju 8-0 i prosli dalje. Ne znam da li sam to ikada video na ovom nivou.
renne Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 gube ovo francuzi do kraja, a i nemci će im pomoći koliko treba
James Marshall Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Ma namjestiće neriješeno, Francuzi prvi, Hrvati prolaze.
Nesh Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Francuzi da probaju da izbace golmana i kad se brane... Vodis tri gola i izbacujes golmana...Ja to uopste ne kapiram...
renne Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Ali ne razumem koja je to računica francuza da puste hrvate
Nesh Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 1 minute ago, renne said: Ali ne razumem koja je to računica francuza da puste hrvate Ako je racunica, onda je losa...
Recommended Posts