levi Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 15 minutes ago, MocaVukotic said: norvežani pokazuju zavidnu dozu srbizma prešlo im od Islanđana, koji protiv nas neće da se cimaju za više od -3, jer im ne znači ništa ako mi ispadnemo pa se bodovi protiv nas brišu, umesto da nas prepeglaju i da ne razmišljaju. neverovatna kurcobolja i balkanština
nisam ja Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 dajte neku statistiku. Dal imamo najveći broj promašaja kad igrač skoči sam sa 6m?
James Marshall Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 I lopti koje smo izgubili bez ikakvog pritiska protivnika, tzv. ispalih iz ruke
Fakundo Sava Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 (edited) Glupi Island pokazao je balkanski mentalitet.Računali su da im je hendikep od četiri gola dovoljan. Gledam Cvetkovica na klupi,kada osvojimo loptu on je najbrži u kontri Edited January 18, 2018 by Fakundo Sava
James Marshall Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Ala nas izjebaše Šveđani, sunce ti jebem. Svima žao.
Malvo Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Kako me nervira ova evrovizijska rezija sportskih utakmica. Gol, pa radost na tribinama. Gol, trener u krupnom planu. Gol, radost zena na tribinama. Gol, zastava u krupnom planu. Gol, usporeni snimak radosti zena na tribinama. Gol, dete koje mase balonom. Gol, usporeni snimak krupnog kadra trenera. Pa idi vise u picku materinu
levi Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 domaći se muče i sa Belorusijom. odavno nisu bili lošiji
James Marshall Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Kakav je seljak ovaj čokolino, hrvatski Živa http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1020309
omiljeni Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Kakav je seljak ovaj čokolino, hrvatski Živa [emoji3] http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1020309 Bozo Susec ce da seiri, a Cervarov unuk ce opet reci "deda zasto te ovaj zli covek mrzi?" :(
Fakundo Sava Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 19 hours ago, Malvo said: Kako me nervira ova evrovizijska rezija sportskih utakmica. Gol, pa radost na tribinama. Gol, trener u krupnom planu. Gol, radost zena na tribinama. Gol, zastava u krupnom planu. Gol, usporeni snimak radosti zena na tribinama. Gol, dete koje mase balonom. Gol, usporeni snimak krupnog kadra trenera. Pa idi vise u picku materinu Ja sam mislio da jedino mene nervira da posle golova ili šansi vidimo sliku iskežene klinke,kako mladalačkim grudima i punim plućima , sva preznojena vrišti i uzdiše za omiljenim klubom svog momka
Filozof manijak Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Zbog tih glupavih kadrova publike nakon postignutog gola, često se desi da ne puste usporeni snimak akcije za gol. Pogotovo ako protivnička ekipa odmah krene brzi centar. Manje publike, više usporenih snimaka iz razlicitih uglova.
levi Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 što ovi slepci ne prenose ništa? juče Straja najavljivao neke silne prenose
Recommended Posts