January 18, 20187 yr 15 minutes ago, MocaVukotic said: norvežani pokazuju zavidnu dozu srbizma prešlo im od Islanđana, koji protiv nas neće da se cimaju za više od -3, jer im ne znači ništa ako mi ispadnemo pa se bodovi protiv nas brišu, umesto da nas prepeglaju i da ne razmišljaju. neverovatna kurcobolja i balkanština
January 18, 20187 yr dajte neku statistiku. Dal imamo najveći broj promašaja kad igrač skoči sam sa 6m?
January 18, 20187 yr Glupi Island pokazao je balkanski mentalitet.Računali su da im je hendikep od četiri gola dovoljan. Gledam Cvetkovica na klupi,kada osvojimo loptu on je najbrži u kontri Edited January 18, 20187 yr by Fakundo Sava
January 18, 20187 yr Kako me nervira ova evrovizijska rezija sportskih utakmica. Gol, pa radost na tribinama. Gol, trener u krupnom planu. Gol, radost zena na tribinama. Gol, zastava u krupnom planu. Gol, usporeni snimak radosti zena na tribinama. Gol, dete koje mase balonom. Gol, usporeni snimak krupnog kadra trenera. Pa idi vise u picku materinu
January 19, 20187 yr Kakav je seljak ovaj čokolino, hrvatski Živa http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1020309
January 19, 20187 yr Kakav je seljak ovaj čokolino, hrvatski Živa [emoji3] http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1020309 Bozo Susec ce da seiri, a Cervarov unuk ce opet reci "deda zasto te ovaj zli covek mrzi?" :(
January 19, 20187 yr 19 hours ago, Malvo said: Kako me nervira ova evrovizijska rezija sportskih utakmica. Gol, pa radost na tribinama. Gol, trener u krupnom planu. Gol, radost zena na tribinama. Gol, zastava u krupnom planu. Gol, usporeni snimak radosti zena na tribinama. Gol, dete koje mase balonom. Gol, usporeni snimak krupnog kadra trenera. Pa idi vise u picku materinu Ja sam mislio da jedino mene nervira da posle golova ili šansi vidimo sliku iskežene klinke,kako mladalačkim grudima i punim plućima , sva preznojena vrišti i uzdiše za omiljenim klubom svog momka
January 19, 20187 yr Zbog tih glupavih kadrova publike nakon postignutog gola, često se desi da ne puste usporeni snimak akcije za gol. Pogotovo ako protivnička ekipa odmah krene brzi centar. Manje publike, više usporenih snimaka iz razlicitih uglova.