Cash Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Sad igraju revans u nisu za 3 dana. I ovakvi kakvi smo oticicemo na EP a tamo če opet biti skor 0-3 i cao zdravo.
Nesh Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Sad dodjoh s utakmice. Puna hala, super atmosfera ali ni to ni 3 gola razlike 3 minuta pre kraja (mozda bila koja sekunda vise, ne znam) nije bilo dovoljno. Jos smo mogli i da izgubimo.
theanswer Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Slika i prilika našeg rukometa http://www.sportskisavezbeograda.org.rs/vest.php?&IDV=10741&akcija=&prikaz1=2015&prikaz2=5&sec=2
Cane Vukic Prebranac Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Није било традиционалне српско-црногорске туче међу пријатељима?
MiddleClass Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Jbt, ladno je ovaj topik otvorio Leonidas prije 8 godina... Gledah tekmu... meni je svaki rukomet gdje su krila zaboravljena i neiskoriscena - prevazidjen!
Filozof manijak Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Odlična utakmica, završnica još bolja. Jako mi se dopada CG reprezentacija, tek očekujem da oni explodiraju
Tinman Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Izvucene grupe za EP u Poljskoj mi smo u grupi sa Poljacima, Francuzima i Makedoncima.
frit Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 devet reprezentacija u akciji ovog leta i rukomet na pesku sto znam da ne znaem
levi Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ala smo ga poduvali sa ženskom reprezentacijom. Pobuna ugušena u krvi ona budala ostaje selektor, idemo na Svetsko prvenstvo, a tamo nam uterali grupu sa Danskom, Cg i Mađarskom, što ne bi prošli ni u najjačem sastavu. Nije moglo gore, svi problemi ostaju samo bačene min dve god i jedan olimpijski ciklus
theanswer Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 4 prolaze grupu, u teoriji sa najjacim sastavom i drugim selektorom bi se mogli boriti za mesto 2 ili 3 gde bi onda u osmini finala ukrstili sa slabijom dosta grupom pa bi se moglo i u cetvrtfinale. Kazem u teoriji jer od toga u praksi nema nista
frit Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 autsajderi naleteli na prvo pravo podmetanje uz cenu maksimalne stete za prvi tim od strane starih radi ocuvanja statusa ne gledaju ni do naocara, a kamoli na cetiri godine
theanswer Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 EHF kaznio Vojvodinu jer niko nije prisustvovao žrebu za Ligu Šampiona. Predsedniku kluba umro brat star nekih 40ak godina i on čovek nije otišao, ovi ih kaznili.
Recommended Posts