February 1, 201510 yr Vaterpolo i rukomet, gdje pravila i priroda sporta dozvoljavaju najveća diskreciona prava sudija su dovela te sportove do negledljivosti i samim tim ih gurnula na marginu interesovanja. Ne bi me čudilo da prvo vaterpolo a potom i rukomet brzo skinu sa programa OI. I ja sve manje živaca imam da gledam ove sportove, jer ne postoje sportovi gdje sudije mogu ovako da ukradu kao u ova dva. Tu možda još mogu da se utrpaju borilački sportovi kad borba ode na poene (čuveni slučaj Roja Džonsa Juniora mi odmah pada na pamet). +1 Edited February 1, 201510 yr by Cash
February 1, 201510 yr Pobeda Francuza na kraju. Vodili su celu utakmicu, Katar je stigao do minus 1 i to je bilo to. Suđenje korektno.
February 15, 201510 yr Naisa u četvrtfinalu Čelendž kupaAutor Ljubica Stojanović Izvor Južne vesti | Niš Naisa među 8 najboljih ekipa u Čelendž kupu; foto: Vanja Keser Rukometašice niške Naise golom u poslednjim sekundama revanša stigle zaostatak od 4 gola, pobedile islandski Fram rezultatom 22:17 (11:9) i plasirale se u četvrtfinale evropskog takmičenja. Juce bio na utakmici (obe se igrale u Nisu) i vec nas prezalio. Danas nisam stigao i u odsustvu mene, malera, Naisa prosla dalje. :o :) Edited February 15, 201510 yr by Nesh
March 1, 201510 yr Tačno ono što fali ovoj ekipi - neko ko ume da je ošajdari sa 12 metara. edit: sarkazam. za slučaj da nije baš očigledno. Edited March 1, 201510 yr by Svarog
April 8, 201510 yr Perunicic u 44. godini odigrao utakmicu za Zvezdu, dao gol...alal vera MAJSTORE !!!
April 21, 20159 yr Proslo je 30 godina od prve titule prvaka Evrope. Ekipa Metaloplastike na zderacini, veceras ce izaci i na parket
April 29, 20159 yr Da ne prođe nezabeleženo trenutno gubimo na Islandu 29:13. Island inače daleko od onoga što je nekad bio, prilično matora ekipa i generalno u nekom padu..
April 29, 20159 yr Ja gledao snooker i potpuno zaboravio, kad okrenem imam sta da vidim. Razvaljotka!
April 29, 20159 yr Koliko smo mi propali u rukometu to je jebeno neverovatno. A ko fol imamo igrače koji igraju u jakim ligama.
April 29, 20159 yr Stanje u našem rukometu je takvo da se posle svake bitnije utakmice/takmičenja može napisati jedan post i kvotovati se svaki sledeći put. Sve ono što nam je falilo i što je uzrok i pre 10 godina i sada je potpuno isto.