January 26, 201411 yr onesta bog, 23 za poluvrme, u finalu, u gostima, kako je razvalio pederka wilbeka jbt, niko nikad ovako nije igrao rukomet
January 26, 201411 yr 7 razlike na poluvremenu.Bezobraznih 3.10 bila bonus kvota na Francuze u Maxbetu, ja se mislim da ih stavim na tiket, a onda zadremam i zakasnim.
January 26, 201411 yr nenormalno dobar procenat šuta imaju, a mislim da su im se samo petorica upisala u strelce. danci insistirali na 6-0 i popasli kanonadu, videćemo da li će u odbrani više izlaziti u drugom. Edited January 26, 201411 yr by Evropejac
January 26, 201411 yr mučeni Danci daju 30+ i izduvaju na domaćem terenu :huh:kod Francuza ne znaš ko je bolji, al je meni najveća impresija Sorhaindo.vrhunska utakmica. Francuzi odigrali i sjajnu odbranu, iako to broj primljenih golova ne pokazuje, sem u 2-3 situacije uštopovali su brz centar Danaca što nije lako obzirom na strukturu dancske reprezentacije.da ne znamo ko je bio s druge strane pomislili bi da su Francuzi imali lagan meč u grupi protiv neke zalutale ekipe. nenormalna partija.
April 19, 201411 yr U prvoj utakmici polufinala Celendz kupa Metaloplastika - Aguas Santas 29:21. Revans se igra sledece subote u Portugaliji
April 26, 201410 yr Na poluvremenu Portugalci vode 15:11. Drugi polufinalni par je zavrsio mec i prvi finalista je IK Sävehof iz Svedske
April 26, 201410 yr Drama, ali sa srecnim krajem :D. Portugalci su imali par puta +7, poslednji put na 26:19. Rezultat na kraju je 29:25 za Portugalce i Metaloplastika ide u finale Celendz kupa :)