Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

a dobro, ovaj put je uz standardno katastrofalan napad i odbrana uzasno losa. makar su na istom nivou!

Posted

mnogo ružan rukomet naši igraju. tj pokušavaju da igraju

Posted (edited)

žoli ima sedam od sedam sa penala, imam osećaj da bi pogodio i sledećih 2010/10 :lolol:

Edited by Evropejac
Posted

hrvatska (perfidno™) pokradena™! :(zao mi draga (cosica)... :( :(

Posted

Ko je večeras slušao Draga Ćosića, ne pakao mu neće teško pasti. JBT, koji sam ja mazohista pa sam ovo odslušao do kraja

Posted

hrvati se samoupucali na početku drugog.a drago? pa to je taj dobri duh Slavka vjetaruleđa Cvitkovića.

Posted

goluza ih napolivao govnima na presici za sve pare :Dlm, al kako eggert plodi, ono je cista umetnost :fantom:

Posted
Ko je večeras slušao Draga Ćosića, ne pakao mu neće teško pasti. JBT, koji sam ja mazohista pa sam ovo odslušao do kraja
Fenomenalan je bio, ja sam uzivao jako i do samog kraja™ :lol:Ali koliko su jaki Francuzi, bukvalno su pregazili onu mucenu Spaniju u drugom poluvremenu, stapendo™ je bio...
Posted

Lako je Francuskoj kad ima tri Srbina u ekipi. :)

Posted (edited)

u finalu dve realno najjače reprezentacije prvenstva, kao i godinama unazad.al ajmo ipak još jedan krug ko je sve kriv što je jedna balkanska ekipa izgubila...tumblr_mzykir9BnA1s8723do1_250.giftumblr_mzykir9BnA1s8723do2_250.giftumblr_mzykir9BnA1s8723do3_250.giftumblr_mzykir9BnA1s8723do4_250.giftumblr_mzykir9BnA1s8723do5_250.giftumblr_mzykir9BnA1s8723do6_250.gif

Edited by Svarog
Posted

Hrvati bez bronze, sami se upucali, eto prilike da maknu gmaza Goluzu i dovedu, recimo, Ivicu Obrvana. Retko racionalan i objektivan rukometni lik, pritom gospodin covek i veliki rukometas, sve sto Goluza nije i nikada nece biti.