January 17, 201411 yr a dobro, ovaj put je uz standardno katastrofalan napad i odbrana uzasno losa. makar su na istom nivou!
January 17, 201411 yr žoli ima sedam od sedam sa penala, imam osećaj da bi pogodio i sledećih 2010/10 Edited January 17, 201411 yr by Evropejac
January 24, 201411 yr Ko je večeras slušao Draga Ćosića, ne pakao mu neće teško pasti. JBT, koji sam ja mazohista pa sam ovo odslušao do kraja
January 24, 201411 yr hrvati se samoupucali na početku drugog.a drago? pa to je taj dobri duh Slavka vjetaruleđa Cvitkovića.
January 25, 201411 yr goluza ih napolivao govnima na presici za sve pare :Dlm, al kako eggert plodi, ono je cista umetnost
January 25, 201411 yr Ko je večeras slušao Draga Ćosića, ne pakao mu neće teško pasti. JBT, koji sam ja mazohista pa sam ovo odslušao do krajaFenomenalan je bio, ja sam uzivao jako i do samog kraja :lol:Ali koliko su jaki Francuzi, bukvalno su pregazili onu mucenu Spaniju u drugom poluvremenu, stapendo je bio...
January 25, 201411 yr u finalu dve realno najjače reprezentacije prvenstva, kao i godinama unazad.al ajmo ipak još jedan krug ko je sve kriv što je jedna balkanska ekipa izgubila... Edited January 25, 201411 yr by Svarog
January 26, 201411 yr Hrvati bez bronze, sami se upucali, eto prilike da maknu gmaza Goluzu i dovedu, recimo, Ivicu Obrvana. Retko racionalan i objektivan rukometni lik, pritom gospodin covek i veliki rukometas, sve sto Goluza nije i nikada nece biti.