Cane Vukic Prebranac Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Кључни тренутак: кад се њихов кепец прошетао кроз нашу одбрану за 21:20 иако смо имали играча више + airball Цвијићке.Јебига, стварно ми је жао, ово је била ријетка прилика. У наредним првенствима играћемо у гостима и питање је колико ћемо моћи. Али дјевојкама свака част и веееелики
keitel Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Svaka čast našima ali Brazilke su bolje. Kao što je već neko pomenuo, uz rizik da zvučim Koraćevski, prefinjenije su i bliže mojoj viziji ženskog sportiste od naših. Nasimento izgleda kao gazela.
Mil@n Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Druge na svetu, meni dosta.Kontam da će sutra kada se ohlade da pizde što nisu uzele zlato i zbog toga ih gotivim još više. :)
levi Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 (edited) Kad se ohlade biće kasno. Finale svetskog prvenstva na domaćem terenu se igra jednom u nekoliko života. Morale su ovo da dobiju kako znaju i umeju, po cenu toga da Bošković u velikom stilu zapuši usta rukometnim stručnjacima zlatnom medaljom. Može i srebrom, mada je dosta onih koji likujušto je najgore, po ko zna koji put odvratni gnusni gmaz Ivanović ne propušta da priliku za promociju sebe na tuđem radu i uspehu Edited December 23, 2013 by muslin
kralj Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Svaka čast našima ali Brazilke su bolje. Kao što je već neko pomenuo, uz rizik da zvučim Koraćevski, prefinjenije su i bliže mojoj viziji ženskog sportiste od naših. Nasimento izgleda kao gazela.Koliko godina ima Nasimento? Milina je gledati i dok sedmerce izvodi. Ima u njoj više eleganicje nego u čitavoj porodičnoj šumi ovih naših.Ne znam u kakvom je stanju danas naš ženski rukomet (sumnjam da ovakva dva rezultata mogu slučajno), ali znam u kakvom je stanju bio pre 5-6 godina. Iz te perspektive ovo izgleda nestvarno.
Svarog Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 (edited) Koliko godina ima Nasimento? Milina je gledati i dok sedmerce izvodi. Ima u njoj više eleganicje nego u čitavoj porodičnoj šumi ovih naših.Ne znam u kakvom je stanju danas naš ženski rukomet (sumnjam da ovakva dva rezultata mogu slučajno), ali znam u kakvom je stanju bio pre 5-6 godina. Iz te perspektive ovo izgleda nestvarno.Nascimento je 1981., dakle sve samo ne mlada.inače, skoro cela prva postava im je ili u 30im ili blizu toga. to što su ljubiteljima sporta mahom nepoznate ne znači da su neiskune.naprotiv, većina ih igra u Evropi. čak većina i kod selektora Soubaka u Hypo već nekoliko godina, gde redovno igraju Ligu Šampiona. tako da su i uigrane, što im je solidna prednost u odnosu na ostale reprezentacije.Brazilke su na OI 2012 ispale u 1/4 finala, gde su stigle nakon prvog mesta u grupi, između ostalih izgazile i Crnu Goru, ali ih je izbacila Norveška koja je kao 4. (?!) izašla iz svoje grupe.Nascimento je proglašena za naj igračicu sveta te iste godine. što se tiče učinka naših - dubok naklon. fantastičan uspeh. :ziga:ludilomadness zadnjih 20min protiv Norveške i nestvarna utakmica protiv Poljakinja.mislim da je pivot Dragana Cvijić otkrovenje prvenstva i u zadnjim utakmicama je objasnila što je Pop-Lazić, jedan od oslonaca odbrane sa prošlog Eura, izgubila mesto zbog nje.zato mi je i dodatno žao što je baš ona promašila šansu za priključak 2min pred kraj utakmice. :D Edited December 25, 2013 by Svarog
renne Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Kako mi ne umemo da igramo kontruSent from my SM-N9005 using Tapatalk
Parsons Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) uski im kreveti u hotelu, stize ih sad neispavanost Edited January 13, 2014 by Parsons
Recommended Posts