renne Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Pobedismo dansku , kakav meč, Katarina 15 odbrana
Nesh Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Nisam se nadao. Super! Ipak, steta sto ne zadrzasmo ona 3 gola prednosti. Ovako mislim da ne mozemo da budemo prvi cak i ako se napravi krug. Al da ne cepidlacimo.
Timmy Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Bio sam neki dan u Pioniru da gledam SP. Zakacio tuzan mec CG-Kongo. Tuzan iz dva razloga. Prvo sablasno prazne tribine. Na jednom mestu grupa od 50tak navijaca CG i jos plafon toliko u ostatku hale. Kapiram kad ne igra Crna Gora da nema ni 30 ljudi. A drugo tuzno su igracice Kongoa. Joj majko moja na sta ono lici. Imaju jednu solidnu igracicu, a ostalo totalne amaterke. Najvise aplauza se moglo cuti kad su one davale golove, sto se desavalo na svakih 10tak minuta. One su i sa igracicom vise izgledale totalno inferiorno u napadu. Al jebi ga, sirenej sporta na sve kontinente, vazno je ucestvovati i te fore...Red bi bio da ljudi malo vise podrze ovo SP, ali jbga i sami organizatori su doprineli ovakvoj poseti s obzirom na marketing koji imaju. Maltene niko ni ne zna da se odrzava SP.
JohnnyD Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Prvo sablasno prazne tribine.Naravno kad eventim drzi monopol oko karata, kome moras da platis 50 dinara po minutu samo da bi pozvao i pitao bilo sta
werbatim Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Videlo se i protiv Japanki, koje nisu ni blizu kvalitetom Koreji. Zavisi "kako se adaptiramo" :)
renne Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 јел то/колико је то лоше? vrlo loše, koreanke su neverovano brze, a mi numemo tako da igramo
renne Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Već devet penala za Koreju, naše ni jedan :isuse:Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
renne Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Razjebašmo šest razlikeSent from my GT-N7100 using Tapatalk
levi Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Ali smo odigrali brzi centar 3 min pre kraja. protiv Koreje!!
renne Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Lebe:Hail:Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Recommended Posts