Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Odvališe ihПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

:D

Danci su rasteretili igru sa Hansena koji više figurira sada kao sekundarna opasnost. Potpuno raznovrsnost u napadu. Igraju mnogo bolje i lepše za oko nego u Beogradu i Londonu. Dubina na svakoj poziciji sem na desnom beku. Odbrana odlična i da se nisu zajebavali protiv Mađara sve timove bi do sada u takmičenju i rezultatski demolirali. Videćemo protiv Španaca u finalu.Hrvatska loša, pre svega jer su se emotivno ispuvali posle Francuza i "Gotovina nas zvao" sistema. Kod njih je sve bilo spremno da dignu pehar.

odvalise ih spanci, mogli i vise da vode. danci neocekivano neozbiljni.

Nisam gledao Ip sem zadnjeg napada Aguinagaldea, ali rezultat dovoljno govori.

ovo ce biti dvaes razlike do kraja...

Ovo je brutalno, ubiše ih. Obrana spanaca za udžbenike, Sterbik je u 1p imao samo 3 obrane, a primili su samo 10 golova. A sad se i on razbranio. A španski bekovi u napadu ne promašuju. +17 trenutno!!!

stoka razlike

Jbt, neverovatnoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

izgleda da je u rukometu domaci teren bitniji kao psiholoski podsticaj nego u drugim sportovima..imam utisak da kada bi Svazilend organizovao globalno takmicenje, videli bi domacina bar u cetvrtfinalu

Kosarka, nogomet, rukomet.. Jel ima jos nesto

Mene čudi kako još nisu počeli da maltretiraju sve i u vaterpolu.

Novac, sistem, strpljenje i siroko rasirena ljubav prema svakojakim sportovima. A ovako kad ih vidis na ulici nikad ne bi rekao da monopolisu evropskim kolektivnim sportovima vec jedno 5 godina hehe.

Koliko smo mi daleko od ovog nivoa igre Španije u finalu. :isuse:

• 2 months later...