zoki Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 I jos pisaju po nama, traze time out na pola minuta do kraja.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
J.R. Cash Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 jeste da mi je odličan ortak, ali veze nema, Upropasti nas je sa onim tajmautom protiv poljaka, a sad je to overioNije bas da veze nema, samo nema osecaj za uzimanje tajmauta. Sta znam, igramo solidan rukomet, ali uvek nadjemo nacin da izgubimo. Dobar deo utakmice smo pisali i po Poljacima i po Slovencima, ali eto, sve to ima svoje, itd.
zoki Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jel to Straja na kraju rekao ko su nam potencijalni protivnici u 1/4 finalu?! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Nesh Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Vuković: Hteo sam da budu zadovoljene sujete "Najcrnje od svega je što sam od tima dobio signal da najiskusniji igrači budu na terenu u tom trenutku. To nije bila moja ideja. 'Ispoštovao' sam ekipu i desilo se to što se desilo", rekao je Vuković.Prema njegovim rečima, ideja je bila da iskusni igrači reše problem sa odbranom "pet plus jedan"."Hteo sam da budu sujete zadovoljene i da pokažu šta mogu i šta jesu, međutim, videli ste kako se to završilo. Šta sada očekivati ako čekamo Španiju ovde u osmini finala. Ako danas nismo bili zadovoljni suđenjem sigurno nećemo biti ni za dva dana", rekao je Vuković.
Cash Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Nema sta zasluzeno smo pukli. Slovenci imaju muda svaka im cast vec trecu utakmicu zaredom dobijaju u zadnjih 5 minuta. Respekt.Jedino dobro je sto igramo sa Špancima, protiv njih se mozemo nadati nekom čudu, Hrvati bi nas unistili gore nego u Londonu.
*edited by mod Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dva kljucna meca u grupi izgubimo samoraspadom, trener napusi igrace koji su izgleda sami birali ko ce da igra, a povrh svega protivnik nam je domacin. Voleo bih da gresim ali mislim da su oni u glavama vec dobrano kuci.
Nesh Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ma dace sve od sebe. Igrace za sujete! :DRazorice nas.
djeneralche Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Takticki bolje igramo nego ranije, krila se bolje koriste, jedino odbrana i dalje lose, slabo se krecemo, i dalje je to za klasu losije od npr Hrvatske, koju sam odgledao malo protiv Spanije. Mnogo bolji rad nogu, sve je pokretljivije, pokriva se bolje, nema kurcobolje, i iz svega toga se dobija dosta kontri. Nase neke igrace boli ona stvar da igraju tako da je i dalje totalno nepoznato dokle sve to moze da ide. Jedino sto je dobro je sto idemo na Spaniju, koja je po hrvatskim novinama namerno izgubila, da bi izbegli Francusku, Dansku. Naravno tu smo mi koji cemo da ih odvalimo zbog toga.
Parsons Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) zar nismo nesto duzni spancima, pa moramo da ih pustimo Edited January 21, 2013 by Parsons
Recommended Posts