January 17, 201312 yr Pu.. Jeste ovo Stanicev gol ali ne mogu da ga krivim, da ga nema pukli bi i ranije.. Jebiga, vratili nam gol u poslednjim sekundama..
January 17, 201312 yr Tuga, zasluzili smo bar nereseno, ali posle one odbrane i gola u zadnjoj sekundi sta da se vise kaze.
January 17, 201312 yr Poraz glup da ne može biti gluplji. Treba nam dva razlike protiv Slovenije za prvo mesto
January 17, 201312 yr Dobro, ovaj poraz ne mora da znaci nista lose. Pobedimo Slovence, a hocemo, i tu smo, nista nismo izgubili.Kovinjalo obelezio utakmicu Panterom, smejao sam se i kad smo primili gol
January 17, 201312 yr Poraz ko poraz uvek boli, ali pobeda protiv Slovenije sa dva razlike donosi prvo mesto. Nemacke sudije su nas ostetile i to gadno: ne daju gol i dva minuta posle faula nad Zelenovicem, zadnje iskljucenje Vuckovica, lopta udara Poljaka u nogu a igra se nastavlja...Cak su to priznali i svabski komentatori koji su inace objektivni. Ja sam optimista posto smo zamalo izvukli povoljan rezultat i sa tako losom igrom zadnjih 20 minuta.
January 17, 201312 yr Gde u blizi ugao ... spasao nas teskog poraza.Bez obzira na sve posle duze vremena nemam problem sa gledanjem reprezentacije nerviram se, ali ne iz istih razloga kao pre.
January 17, 201312 yr Kovinjalo obelezio utakmicu Panterom™, smejao sam se i kad smo primili gol Samo za Neđu, starog metalca... :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=AkFqg5wAuFk
January 17, 201312 yr Dobro ionako moramo dobiti SLO za prvo mesto, samo nakon ovog poraza biče to mnogo zajebanije. Videlo se da je momcima tezko pao poraz tako da ako sto pre ne zaborave ovo bice jako zajebano sa SLO koja je po meni bolja ekipa od POL.
January 19, 201312 yr Počela odlučujuća... Španija preokrenulsПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
January 19, 201312 yr Slovenci su odlicni u napadu, lopta ide brzo, koriste krila... Bice zajebano.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2