zoki Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Pu.. Jeste ovo Stanicev gol ali ne mogu da ga krivim, da ga nema pukli bi i ranije.. Jebiga, vratili nam gol u poslednjim sekundama..
*edited by mod Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Tuga, zasluzili smo bar nereseno, ali posle one odbrane i gola u zadnjoj sekundi sta da se vise kaze.
renne Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Poraz glup da ne može biti gluplji. Treba nam dva razlike protiv Slovenije za prvo mesto
crtamOrasi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dobro, ovaj poraz ne mora da znaci nista lose. Pobedimo Slovence, a hocemo, i tu smo, nista nismo izgubili.Kovinjalo obelezio utakmicu Panterom, smejao sam se i kad smo primili gol
hepek Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Poraz ko poraz uvek boli, ali pobeda protiv Slovenije sa dva razlike donosi prvo mesto. Nemacke sudije su nas ostetile i to gadno: ne daju gol i dva minuta posle faula nad Zelenovicem, zadnje iskljucenje Vuckovica, lopta udara Poljaka u nogu a igra se nastavlja...Cak su to priznali i svabski komentatori koji su inace objektivni. Ja sam optimista posto smo zamalo izvukli povoljan rezultat i sa tako losom igrom zadnjih 20 minuta.
Tinman Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Gde u blizi ugao ... spasao nas teskog poraza.Bez obzira na sve posle duze vremena nemam problem sa gledanjem reprezentacije nerviram se, ali ne iz istih razloga kao pre.
zoki Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Kovinjalo obelezio utakmicu Panterom™, smejao sam se i kad smo primili gol Samo za Neđu, starog metalca... :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=AkFqg5wAuFk
Cash Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dobro ionako moramo dobiti SLO za prvo mesto, samo nakon ovog poraza biče to mnogo zajebanije. Videlo se da je momcima tezko pao poraz tako da ako sto pre ne zaborave ovo bice jako zajebano sa SLO koja je po meni bolja ekipa od POL.
renne Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Počela odlučujuća... Španija preokrenulsПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
zoki Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Slovenci su odlicni u napadu, lopta ide brzo, koriste krila... Bice zajebano.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
renne Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Hrvati dobiliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts