Jump to content
IGNORED

ниже српске лиге

дебело_црево

Recommended Posts

Posted
zna li neko kako ide ovom atomskom radnikom iz kragujevca?
Prvi su na tabeli, u klub su stigla i trojica korejanaca, severnih :DDvojica su igrali za reprezentaciju, uzrast do 17 godinaaniibom2.jpgmyongkor.jpgInace, publika u Kragujevcu je zeljna fudbala, pa tako Radnicki i u trecoj ligi prati veliki broj ljudi, i prava je steta sto vec godinama nisu blizu elite ;)
Posted
bice uspeh i ako udju u 2. ligu (prva telekom liga).
Mislim da ove godine ulaze sigurno. Imaju jači tim od konkurencije, neke bivše TLS i PTl igrače.
Posted (edited)
124px-Flag_of_North_Korea.svg.pnghit potez sa bracom neshvacenima :Hail: a cuo sam da se i andrija draskovic aktivno ukljucio u projekat ozdravljenja fudbala u kragujevcu Edited by Bright Billy
  • 1 month later...
Posted (edited)
124px-Flag_of_North_Korea.svg.pnghit potez sa bracom neshvacenima :Hail: a cuo sam da se i andrija draskovic aktivno ukljucio u projekat ozdravljenja fudbala u kragujevcu
Da Andrija Draskovic itekako ukljucen, ne samo u fudbal, vec i u kosarku, navodno on finansira Radnicki/Lajonse.Inace, danas Radnicki dobio Slobodu iz Cacka 8:0, 5 golova korejanaca(dvojice, treci je golman)...picture080r.jpg Edited by Gaboon
  • 4 months later...
Posted

kako da nadjem raspored (domacih) utakmica fk dorcol?

Posted
kako da nadjem raspored (domacih) utakmica fk dorcol?
Vidi ovde
Posted
Nema nas mnogo,nismo bas ni jaki,al' za Dorcol poginuce svaki, nasa tribina cela je od dima,svakog dana nas sve vise ima,dorcolska deca iz zajebanog kraja,sa donjeg,gornjeg , sipke ili maja, uz tebe bice svoj zivot celi samo napred,napred plavo beli
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=22382961761Mada, i tamo će te Tole dočekati...
Posted

ma zabole me tu bas za rezultat, nego reko ajde da ih pogledam bar jednom dok se ne odselim odavde.inace, hvala momci.

Posted

Znali smo da si impresioniran Dačićevim klubovima :)

Posted

ni to nisam znao o njima, rekli mi samo da nose argentinske dresove :D

Posted

U vreme SPS-a, Dačić ih je držao. Jbg, kakav kraj takav i klub, prestižni krug dvojke cool.gif

• 1 month later...
Posted
evo konacno sam nasao rasporede sa satnicama; cisto ako jos nekog zanima.