Bane5 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Da dodam da je bivsi sampion SRJ, FK Obilic zavrsio na poslednjem mestu u Beogradskoj zoni.Ispada u Beogradsku ligu.Pomalo bizarno zvuci da ce mu u Beogrdskoj ligi drustvo praviti klub FK Zeleznik-Lavovi bivsi prvoligas, FK Bulbuderac koji je, valjda, nekakav naslednik FK Zvezdare takodje nekdasnjeg prvoligasa. Svima njima drustvo pravi FK Policajac, sada amaterizovan klub MUP-a, a nekad ex-prvoligas i profesionalni klub FK Miliocioner.Sve u svemu u sezoni 2009/10. Beogradska liga = Prva savezna liga u malom!
levi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Realno fale im Bezanija, Vozdovac i Hajduk sa Liona. gde je Mladi Proleter/Obilic, jel postoji?
Krangovo telo Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 hvala komsija. cestitam i ja opstanak u 1 1. lizi. nadam se da ce dinamo jednog dana zaigrati protiv najgay klubova iz beograda. Svi se nadamo :), cela vranjska emigracija se sprema da ide na gostovanja po BG-u da navija prtiv gay timova :D... Valjda cemo docekati taj dan....
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Svi se nadamo :), cela vranjska emigracija se sprema da ide na gostovanja po BG-u da navija prtiv gay timova :D... Valjda cemo docekati taj dan....navijali bi i mi. jeste da smo vazda bili ljuti rivali u kosarci, ali u pitanju je visi interes. :D
Sam Spade Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Da dodam da je bivsi sampion SRJ, FK Obilic zavrsio na poslednjem mestu u Beogradskoj zoni.Ispada u Beogradsku ligu.Pomalo bizarno zvuci da ce mu u Beogrdskoj ligi drustvo praviti klub FK Zeleznik-Lavovi bivsi prvoligas, FK Bulbuderac koji je, valjda, nekakav naslednik FK Zvezdare takodje nekdasnjeg prvoligasa. Svima njima drustvo pravi FK Policajac, sada amaterizovan klub MUP-a, a nekad ex-prvoligas i profesionalni klub FK Miliocioner.Sve u svemu u sezoni 2009/10. Beogradska liga = Prva savezna liga u malom!Zajedno sa njima je ispao i Posavac, koji je pre neku godinu igrao baraž za popunu 2. lige (sadašnje PTL).@Slavoljub: igrali su 2. beogradsku i bili su pretposlednji. Ne znam da li su ispali.
levi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ^ pod kojim imenom? Jesu ih uzeli od mafijaske prostitutke u medjuvremenu?
Bright Billy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zna li neko kako ide ovom atomskom radnikom iz kragujevca?
porucnik vasic Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zna li neko kako ide ovom atomskom radnikom iz kragujevca?Слабо.
Bright Billy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 cudi me da je tako, pored onakve gospode™ u lozi
Bane5 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Da ne ostane nepomenuto - u derbiju Prve lige, ali Beogradske Prve Lige u Zelezniku: Zeleznik Lavovi - Obilic 2:1.Mislim da je Obilic u ovom rangu startovao bez pobede u prva tri kola bas kao i Policajac (ex-Miliocionar).
Delija67 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Najveci rasadnik talenata, Radnicki sa Tosinog Bunara dobio neke indijance sa 8:1 u BG zoni
G.G. Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zna li neko kako ide ovom atomskom radnikom iz kragujevca?sumadija radnicki 1923 (novo ime) je trenutno prvi u srpskoj ligi zapad.pricalo se da su neki holandjani pa onda i rusi zainteresovani da uloze u klub.navodno holandjani (iz nekog njihovog prvoligasa, ne mogu da se setim kojeg) su trazili feeder klub u istocnoj evropi, a ruse je interesovalo da naprave standardnog ucesnika evro kupova da bi mogli bolje da prodaju igrace jer im je u rusiji suvise velika konkurencija da se izbore cak i za kup uefa.ali od toga za sad nista zvanicno i nista konkretno. bice uspeh i ako udju u 2. ligu (prva telekom liga).
Papovac Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Najstariji pirotski klub Jedinstvo osnovano 1927. moja prva prava ljubav
Recommended Posts