June 14, 200915 yr Da dodam da je bivsi sampion SRJ, FK Obilic zavrsio na poslednjem mestu u Beogradskoj zoni.Ispada u Beogradsku ligu.Pomalo bizarno zvuci da ce mu u Beogrdskoj ligi drustvo praviti klub FK Zeleznik-Lavovi bivsi prvoligas, FK Bulbuderac koji je, valjda, nekakav naslednik FK Zvezdare takodje nekdasnjeg prvoligasa. Svima njima drustvo pravi FK Policajac, sada amaterizovan klub MUP-a, a nekad ex-prvoligas i profesionalni klub FK Miliocioner.Sve u svemu u sezoni 2009/10. Beogradska liga = Prva savezna liga u malom!
June 14, 200915 yr Realno fale im Bezanija, Vozdovac i Hajduk sa Liona. gde je Mladi Proleter/Obilic, jel postoji?
June 15, 200915 yr hvala komsija. cestitam i ja opstanak u 1 1. lizi. nadam se da ce dinamo jednog dana zaigrati protiv najgay klubova iz beograda. Svi se nadamo :), cela vranjska emigracija se sprema da ide na gostovanja po BG-u da navija prtiv gay timova :D... Valjda cemo docekati taj dan....
June 15, 200915 yr Svi se nadamo :), cela vranjska emigracija se sprema da ide na gostovanja po BG-u da navija prtiv gay timova :D... Valjda cemo docekati taj dan....navijali bi i mi. jeste da smo vazda bili ljuti rivali u kosarci, ali u pitanju je visi interes. :D
June 15, 200915 yr Da dodam da je bivsi sampion SRJ, FK Obilic zavrsio na poslednjem mestu u Beogradskoj zoni.Ispada u Beogradsku ligu.Pomalo bizarno zvuci da ce mu u Beogrdskoj ligi drustvo praviti klub FK Zeleznik-Lavovi bivsi prvoligas, FK Bulbuderac koji je, valjda, nekakav naslednik FK Zvezdare takodje nekdasnjeg prvoligasa. Svima njima drustvo pravi FK Policajac, sada amaterizovan klub MUP-a, a nekad ex-prvoligas i profesionalni klub FK Miliocioner.Sve u svemu u sezoni 2009/10. Beogradska liga = Prva savezna liga u malom!Zajedno sa njima je ispao i Posavac, koji je pre neku godinu igrao baraž za popunu 2. lige (sadašnje PTL).@Slavoljub: igrali su 2. beogradsku i bili su pretposlednji. Ne znam da li su ispali.
September 1, 200915 yr Da ne ostane nepomenuto - u derbiju Prve lige, ali Beogradske Prve Lige u Zelezniku: Zeleznik Lavovi - Obilic 2:1.Mislim da je Obilic u ovom rangu startovao bez pobede u prva tri kola bas kao i Policajac (ex-Miliocionar).
September 1, 200915 yr Najveci rasadnik talenata, Radnicki sa Tosinog Bunara dobio neke indijance sa 8:1 u BG zoni
September 15, 200915 yr zna li neko kako ide ovom atomskom radnikom iz kragujevca?sumadija radnicki 1923 (novo ime) je trenutno prvi u srpskoj ligi zapad.pricalo se da su neki holandjani pa onda i rusi zainteresovani da uloze u klub.navodno holandjani (iz nekog njihovog prvoligasa, ne mogu da se setim kojeg) su trazili feeder klub u istocnoj evropi, a ruse je interesovalo da naprave standardnog ucesnika evro kupova da bi mogli bolje da prodaju igrace jer im je u rusiji suvise velika konkurencija da se izbore cak i za kup uefa.ali od toga za sad nista zvanicno i nista konkretno. bice uspeh i ako udju u 2. ligu (prva telekom liga).