Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted
povećavaju brzinu tek tri dana pošto podneseš zahtev, pih <_<
Meni danas treći dan i još ništa.
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Placas u fabrici™? Ja moram karticom preko neta, nista mi nije izaslo poslednji put kad sam placao.
plaćam preko atm-a, ali sam zbog ove akcije otišao u kralja petra.
Posted
plaćam preko atm-a, ali sam zbog ove akcije otišao u kralja petra.
Jel si produžavao ugovor
Posted
Jel si produžavao ugovor
ne, nemam nikakav ugovor sa njima.
Posted

I Verat ima akcije za ADSL.Kome je blize, ima Sezam prodavnicu na NBG kod Imocentra cini mi se.

Posted (edited)

to nije sezam vec centrala oriona (adresa je nehruova 93a).upravo sam danas svratio tamo. podneo sam zahtev za sestomesecno dupliranje, pokusali su da mi uvale ugovor na 24 meseca obecavajuci besplatan wi-fi ruter. rekao sam im da me to ne zanima. nista, sad ce proslediti zahtev telekonju/centrali pa kad povecaju, videcu valjda.ps. nikakvih novih informacija nisam tamo saznao sem da se do daljnjeg nece menjati domen za e-mail adrese. ko je na sezamu imace @sezampro.rs do ko zna kad.

Edited by Bane5
Posted (edited)
Poslednji put sam se telnetovao pre godinu dana. Posle toga su valjda promenili parametre, a mene mrzelo da trazim... Odradi jedan conference read poruka napisanih u poslednjih mesec dana (bez oglasa), bas me interesuje pise li iko jos uvek.
...pa iskljucujici moje verovatno jednocifren...koji ti je user bio ;)BTW, ovo za dupliranje mora licno nista od telefona...E a kad se setim kakve sam akrobacije zavrsavao ne telefonom nego samo preko konferencija sa ZZ-om i dejanr-om... cool.gifcool.gifcool.gif Edited by veljaGB
Posted

ajde telnetovci, prevaziđite više stara vremena. Btw, uduplalo se. Svaka čast!

Posted
BTW, ovo za dupliranje mora licno nista od telefona...
Ja sam sestri resio preko MSN sa likom koji radi u Sezamu/Orionu :D
Posted
ajde telnetovci, prevaziđite više stara vremena. Btw, uduplalo se. Svaka čast!
Ok i ja sam sebi licio na neku babu kad sam napisao ovo ;) Prevazisao sam ja to ali nekako imam utisak da ako postajemo "moderniji&korporativniji" to ne znaci da moram da pricam sa ljudima iz call-centra koji sluze samo da notiraju kad sam zvao i da nemaju pojma o mom problemu a?
Posted (edited)

Realizovaše ovo promo ubrzanje u roku od 24 sata, ali Rapidshare odjednom nešto kilavi i stalno se prekida transfer u JDownloaderu. Ima još neko taj problem na Sezamu?

Edited by Conspirator
Posted
Realizovaše ovo promo ubrzanje u roku od 24 sata, ali Rapidshare odjednom nešto kilavi i stalno se prekida transfer u JDownloaderu. Ima još neko taj problem na Sezamu?
Meni JDownloader radi savršeno. Doduše, danas ga nisam startovao.
Posted

I meni je radio do danas. Ne pamtim kada mi se tri puta uzastupno prekinuo download fajla sa Rapidshare-a iz čista mira. Dođe otprilike na pola, prekine se transfer pa onda čekam 5, pa još 5, pa još 5 minuta. Evo sad je ponovo startovao napokon, pa da vidim šta će biti.

Posted (edited)

...

Edited by Kelt
Posted

Dopizdio mi wireless sa svojim čestim prekidima veze, pa namestam ADSL.Sve lepo radi, osim što mi sada telefon šuška.Ima li nade da se to nekako otkloni?